Konfigurer Headweb-appen på Xbox 360

Oversigt

Hvis du vil se Headweb på Xbox 360-konsollen, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto
  • Du skal have mindst 75 MB ledig lagerplads
  • Du skal have en Headweb-konto

På denne side

Download Headweb-appen på Xbox 360

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter Headweb-appen.
  4. Vælg Headweb, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen. Når den er downloadet, kan du starte appen og gennemse det tilgængelige indhold.

Hvis du vil starte Headweb senere, skal du gå til Video, My Video Apps og derefter Headweb.

Se Headweb

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Hvis du vil starte appen, skal du gå til Video, My Video Apps og derefter Headweb.
  3. Her kan du Logge på eller Gennemse film.

Log på Headweb

1. Vælg Indstillinger, og vælg derefter Log på.
  2. Brug din Headweb-konto og dit Headweb-brugernavn til at logge på. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du oprette en på headweb.com/.
    • Første gang du logger på, registreres konsollen med din konto.
    • Du kan se Headweb-indhold på alle de enheder, der er knyttet til din Headweb-konto. Du kan se en titel (inden for dens licenstidsramme) på alle enheder, så længe afspilningen ikke sker på samme tid.
  3. Beskeden "Congratulations" vises og angiver, at din Xbox Live-profil nu er knyttet til din Headweb-konto. Du vil ikke blive bedt om at logge på igen, medmindre du fjerner din profils tilknytning til din konto. Du kan se dine Headweb-kontoindstillinger og din købshistorik på headweb.com/.
  4. Vælg Continue for at gennemse indholdet.

Hvis du vil administrere din konto, skal du gå til headweb.com/dashboard. Hvis du har problemer med Headweb-transaktioner, skal du gå ind på Headweb Support på headweb.desk.com.

Gennemse film

• Du kan gennemse indhold, selvom du ikke er logget på Headweb-tjenesten.
  • Fra Start-hubben kan du se det nyeste indhold og din Watchlist. Du kan også finde yderligere indhold ved at gennemse Genrer.
  • Baseret på dit valg kan du også se relaterede film og tv-serier.
  • Når du har valgt en film, kan du vælge Preview, Afspil film eller Lej.

Watchlist

• Når du logger på, kan du få adgang til et personligt område, hvor du finder det indhold, du har købt, eller du er begyndt at se.
  • Film, der er blevet set på enhver enhed, herunder Xbox, vises her. De vil blive genoptaget fra det sidst nåede punkt.

Lej

• Når du vælger et stykke indhold, vises valgmuligheden Lej.
  • Når du vælger Lej, vises en bekræftelsesside, så du ikke kommer til at leje noget ved en fejltagelse.
  • Betalinger for det indhold, du køber på Xbox-konsollen, opkræves på det kreditkort, der er knyttet til din Xbox Live-konto.
  • Hvis du har spørgsmål om fakturering, kan du gå til Headweb Support-webstedet, headweb.desk.com/customer/portal/articles, eller sende en mail via headweb.desk.com/customer/portal/emails/new.

Indstillinger

• I menuen Indstillinger kan du finde oplysninger om, hvordan du kontakter Headweb-kundesupport. Du kan også tilgå følgende valgmuligheder:
    • Log på
    • Kinect-tuner
    • Indstillinger for undertekst

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-programmer der kan ses via Xbox Live, anvender Headweb-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. ikke tillader, at der vises programmer, som er klassificeret for voksne, på din Xbox 360-konsol, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i Headweb-appen. Hvis du vil afspille et låst element, skal en voksen person angive adgangskoden til Børnesikring.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du begrænser adgangen til film og tv-serier ved hjælp af en adgangskode, kan du se Indstil forældrekontroller for Xbox 360 og Xbox Live.