Installer SmartGlass på en Android-enhed

Oversigt

Du kan downloade SmartGlass enten direkte på din Android-enhed eller først på din computer og derefter på din Android-enhed. På denne side kan du se, hvordan du gør.

Husk, at du skal have et Xbox Live-medlemskab, før du kan bruge SmartGlass.

SmartGlass-krav til Android

Hvis du vil bruge SmartGlass til Android, skal Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") eller en nyere version være installeret på enheden.

Du kan få at vide, om din enhed er kompatibel med SmartGlass, hos forhandleren af enheden.

Download SmartGlass fra Google Play direkte på din Android-enhed

1. Åbn Google Play på din Android-enhed.
  2. Tryk på ikonet Søg, og søg efter SmartGlass.
  3. Følg anvisningerne for at downloade og installere app'en på din Android.

Installer SmartGlass fra din computer

Du kan installere SmartGlass på din computer og derefter downloade app'en på din Android. Sådan gør du:

1. Gå til Google Play via webbrowseren på computeren.
  2. Gå til eller søg efter "SmartGlass".
  3. Klik på Installer, og følg derefter anvisningerne for at downloade og installere app'en på din Android-enhed.