Konfigurer Internet Explorer på Xbox 360 til at bruge mobilversioner af websider

Oversigt

Du kan konfigurere Internet Explorer på Xbox 360 til at anmode om mobilversionen af sider, der ikke indlæses korrekt.

Konfigurer Internet Explorer til at bruge mobilsider

Når du åbner en webside med Internet Explorer til Xbox 360, kan det ske, at siden er tom, eller at du får en besked om, at der kræves en plug-in (f.eks. Flash, Java eller Silverlight). En sådan side kræver browser-plug-ins for at blive indlæst korrekt. Internet Explorer på Xbox 360 understøtter imidlertid ikke browser-plug-ins.

Du kan prøve at undgå dette problem ved at konfigurere Internet Explorer på Xbox 360 til at bede om mobilversionen af de websider, du vil se. Sådan gør du:

1. Tryk på Y for at få vist webhubben.
  2. Vælg ikonet Settings på adresselinjen.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Use web pages formatted for mobile devices.
  4. Vælg OK, og genindlæs websiden.