Hjælp til Internet Explorer-appen på Xbox 360

På denne side kan du se, hvordan du udfører fejlfinding, hvis der er problemer med Internet Explorer-appen på Xbox 360.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Internet Explorer-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Fejlmeddelelse, når du starter Internet Explorer

Hvis du får en fejlmeddelelse i Internet Explorer på din Xbox 360, kan du forsøge følgende trin for at løse problemet:

1. Tjek, at din internetforbindelse fungerer korrekt. Du kan få hjælp i Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.
  2. Log på Xbox Live med et Xbox Live-aktiveret gamertag.
  3. Slet Internet Explorer:
    1. Genstart Xbox-konsollen.
    2. Gå til settings, og vælg System.
    3. Vælg Storage.
    4. Vælg All Devices.
    5. Vælg Games and Apps.
    6. Fremhæv Internet Explorer, og tryk på Y.
    7. Vælg Delete, og vælg Yes for at slette alle elementer for Internet Explorer.
  4. Geninstaller Internet Explorer:
    1. Gå til Apps fra Xbox-startsiden, og vælg Browse Apps.
    2. Find eller søg efter Internet Explorer.
    3. Vælg Internet Explorer for at hente appen. Internet Explorer startes automatisk, når den er overført.

Hvis du vil starte Internet Explorer senere, skal du gå til Apps, My Apps og derefter vælge Internet Explorer.

Websiden vises ikke korrekt

Nogle websider vises muligvis ikke som forventet i Internet Explorer på din Xbox 360-konsol. Dette kan ske, hvis webstedet ikke er formateret til at blive vist på et HDTV i widescreenformat, eller hvis webstedet bruger plug-ins, f.eks. Java, Flash eller Silverlight.

Hvis webstedet ikke ser ud til at være formateret til widescreen, kan du forsøge følgende trin:

1. Tryk på Y for at få vist webhubben.
  2. Vælg ikonet Indstillinger på adresselinjen.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Use my whole TV screen to show web content.
  4. Vælg OK, og genindlæs websiden.

På samme måde som mange mobilenheder understøtter Internet Explorer på Xbox ikke browser-plug-ins. Hvis en webside bruger en plug-in, f.eks. Flash, Java eller Silverlight, kan websiden blive vist som tom, eller du kan få vist en besked om, at der kræves en plug-in. Hvis du oplever dette problem, skal du følge disse trin for at konfigurere Internet Explorer til at anmode om mobilversionen af sider, du besøger.

Bemærk! Denne indstilling kan også hjælpe, hvis den webside, du besøger, ikke ser rigtig ud på dit tv.

1. Tryk på Y for at få vist webhubben.
  2. Vælg ikonet Indstillinger på adresselinjen.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Use web pages formatted for mobile devices.
  4. Vælg OK, og genindlæs websiden.