Begræns adgangen til websteder i Internet Explorer på Xbox 360

Oversigt

Du kan deaktivere adgangen til ikke-klassificeret indhold i Internet Explorer på din Xbox 360-konsol. På denne måde kan du beskytte dine børn mod indhold, som du ikke ønsker, at de skal se. Få at vide, hvordan du fjerner adgangen til alt ikke-klassificeret indhold for alle, der bruger din konsol.

Deaktiver adgangen til ikke-klassificeret indhold

Hvis du gerne vil fjerne adgangen til ikke-klassificeret indhold og browsing på din konsol, skal du følge disse trin for at konfigurere en adgangskode, så du kan kontrollere adgangen til ikke-klassificeret indhold på din konsol. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live.
  2. Gå til Settings, og vælg Family. Skærmen Content Controls vises.
  1. Vælg On.
  1. Angiv en adgangskode (Passcode), du kan huske, sammen med et spørgsmål og svar til nulstilling af adgangskoden (Pass Code Reset).
  1. Vælg Ratings and Content.
  2. Vælg Unrated Content.
  1. Vælg Blocked.
  1. Tryk på B for at gå tilbage, og vælg derefter Save and Exit.

Relaterede problemer