Konfigurer og brug Internet Explorer-appen på Xbox 360

På denne side

Krav til app

For at kunne bruge Internet Explorer-appen på din Xbox 360-konsol skal du opfylde disse krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto
  • Du skal have mindst 150 MB ledig lagerplads

Installer Internet Explorer

1. Gå til Apps fra Xbox-startsiden, og vælg Browse Apps.
  2. Find eller søg efter Internet Explorer.
  3. Vælg Internet Explorer for at hente appen. Når overførslen er fuldført, starter Internet Explorer-appen automatisk.

Hvis du vil starte Internet Explorer senere, skal du gå til Apps, My Apps og derefter vælge Internet Explorer.

Konfigurer indstillinger for Internet Explorer

Første gang du åbner Internet Explorer, bliver du bedt om at konfigurere indstillingerne. For at få adgang til indstillingerne til enhver til skal du følge disse trin:

1. Tryk på Y for at få vist webhubben.
  2. Peg på ikonet Settings i adresselinjen.

Følgende indstillinger er tilgængelige:

Tænd for SmartScreen-filter som hjælp til at beskytte mod usikre websteder

SmartScreen-filter hjælper med at registrere phishing-websteder (bedrageriske websteder). Mens du søger på nettet, analyserer det websiderne. Hvis SmartScreen registrerer en webside som mistænkelig, vises der en advarsel. SmartScreen-filteret sammenligner også de steder, du besøger, med en dynamisk liste over rapporteret phishing og skadelig software. Hvis der findes et match, giver SmartScreen dig besked, om at stedet er blevet blokeret.

Send mine browserdata til Microsoft for at hjælpe med at forbedre Microsoft-produkter og -tjenester

Du kan vælge at sende dine browserdata til Microsoft for at hjælpe med at forbedre Microsoft-produkter og -tjenester. Som standard er denne indstilling slået til.

Use web pages formatted for mobile devices

Du kan konfigurere Internet Explorer til at anmode om mobilversionen af websider, du besøger. Denne indstilling kan hjælpe, hvis de websider, du åbner, ikke ser rigtige ud på dit tv, eller hvis siden bruger Flash, Java, Silverlight eller andre plug-ins, som ikke understøttes af Internet Explorer på Xbox.

Use my whole TV screen to show web content

Nogle websteder er ikke formateret til widescreenformat. De kan have tomme margener eller søjler til siden, når de vises på et HDTV. Hvis du bruger et widescreen-HDTV, zoomer denne indstilling ind på websiden og mindsker disse marginer.

Allow websites to store cookies on my Xbox

Du kan deaktivere denne indstilling, hvis du ønsker at forhindre websteder i at gemme cookies. Men denne indstilling kan forhindre dig i at logge på websteder.

Clear Browser History

Du kan altid rydde din browser-historik. Sådan gør du:

1. Tryk på Y for at få vist webhubben.
  2. Peg på ikonet Settings i adresselinjen.
  1. Peg på Delete History, tryk på A, og vælg derefter Yes.

Brug webhubben, og gem favoritter

Du kan altid trykke på Y for at få adgang til webhubben i Internet Explorer-appen. Klik på adresselinjen, eller tryk på Y for at åbne tastaturet på skærmen og angive en webadresse.

Når du besøger en webside, du vil gemme som en favorit, skal du trykke på Y for at åbne webhubben og derefter vælge ikonet Favourite i adresselinjen øverst. Du kan redigere eller slette dine favoritter fra webhubben ved at vælge din liste over favoritter og derefter pege på en favorit og trykke på X for at redigere.

Dine favoritter vises også i området My Pins på Xbox Home-siden, så du hurtigt kan få adgang til dem.