Kinect PlayFit-app på Xbox 360

Administrer dine træningsoplysninger på Xbox-konsollen

Hvad er Kinect PlayFit-appen?

Med Kinect PlayFit-appen kan du gemme og administrere dine træningsoplysninger, følge dine fremskridt i fitness-spil og -apps og dele dine resultater med vennerne på Xbox Live. Du kan få mere at vide i Kinect PlayFit-app.

Hvordan får jeg fat i Kinect PlayFit-appen!

Du installerer Kinect PlayFit-appen på Xbox 360-konsollen ved at følge disse trin:

• Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  • Gå til Apps, og vælg Browse Apps.
  • Søg efter Kinect PlayFit.
  • Vælg Kinect PlayFit for at hente og installere appen. Appen startes automatisk, når den er overført.

Du kan starte Kinect PlayFit-appen senere ved at gå til Apps, derefter My Apps, og til sidst Kinect PlayFit.

Hvilke spil understøttes aktuelt?

Mange af de spil, der bruger Kinect, understøtter træningsregistrering. Du kan se, hvilke spil der understøtter træningsregistrering, i selve Kinect PlayFit-appen:

• Vælg Apps, derefter My Apps, og sidst Kinect PlayFit på konsollen.
  • Vælg Supported Games.

Du får vist en liste med de Kinect-titler, der understøtter træningsregistrering, samt det antal kalorier, du har forbrændt i hvert enkelt spil.

Hvordan rydder jeg mine fitnessoplysninger?

Du kan rydde alle fitnessoplysninger, der er blevet registreret af Kinect PlayFit-appen, på følgende måde:

• Vælg Apps, derefter My Apps, og sidst Kinect PlayFit på konsollen.
  • Vælg Options.
  • Vælg Clear Data.
  • Læs advarslen, og vælg Continue for at rydde fitnessoplysningerne (eller Cancel for at beholde dem).

Bemærk! Denne procedure rydder spilspecifikke data, der er blevet registreret af Kinect PlayFit-appen.

Hvordan påvirkes min kalorieoptælling, hvis mine fysiske egenskaber ændres?

Ud fra din højde, vægt, alder og dit køn oprettes der en matematisk profil, som mere nøjagtigt beregner det antal kalorier, du forbrænder ved hver specifik øvelse. Hvis dine egenskaber ændres i forhold til dem, der er gemt i din Xbox-profil, vil den skønnede kalorieforbrænding være unøjagtig. Hold dine indstillinger på Xbox-konsollen opdateret for at sikre, at du får vist det mest nøjagtige skøn over din kalorieforbrænding.

Følg disse trin for at opdatere dine egenskaber.

• Log på din profil (enten lokal eller Xbox Live).
  • Vælg Settings og derefter Profile på konsollen.
  • Vælg Manage Exercise Info.
  • Vælg Enter Attributes.
  • Følg instruktionerne for at ændre dine egenskaber.

Hvordan håndteres træningsregistrering på flere forskellige Xbox-konsoller?

Dine træningsoplysninger gemmes på din Xbox Live-profil og kan tilgås fra enhver Xbox-konsol, når du logger på Xbox Live. Du kan få mere at vide i Kinect PlayFit-app.

Bemærk! Antallet af kalorier, du forbrænder, er baseret på en kombination af dine fysiske egenskaber og oplysninger fra de spil, du spiller. Der kan opleve, at der er forskel på antallet af forbrændte kalorier, når du skifter fra én Xbox- konsol til en anden, fordi de specifikke oplysninger fra spillet ikke altid er tilgængelige.