Installer og se LiveSPORT.TV-appen

Oversigt

Find ud af, hvordan du installerer og ser LiveSPORT.TV-appen på Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Krav til app

Sådan skal du gøre for at bruge LiveSPORT.TV-appen:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 121 MB ledig plads.
  • Du skal have en LiveSPORT.TV-konto.

Download LiveSPORT.TV-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg Browse Apps.
  3. Søg efter LIVESPORT.TV.
  4. Vælg LIVESPORT.TV for at downloade og installere appen. Når appen er downloadet, startes den automatisk, og du kan gennemse det tilgængelige indhold og få vist detaljer om de enkelte elementer.

Hvis du vil starte LiveSPORT.TV-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter vælge LIVESPORT.TV.

Log på med din LiveSPORT.TV-konto

1. Når du starter LiveSPORT.TV-appen første gang, skal du logge på med dit brugernavn og din adgangskode til LiveSPORT.TV og derefter vælge login for at komme ind i appen.
  1. Hvis du ikke har en LiveSPORT.TV-konto, skal du vælge Register new account for at oprette en konto.
  2. Udfyld felterne på den næste skærm, og vælg derefter Sign Up.
  1. Følg vejledningen på skærmen for at komme til skærmen "Congratulations". Vælg derefter continue for at komme ind i LiveSPORT.TV.

Se LiveSPORT.TV

Gå til Video, My Video Apps og derefter LIVESPORT.TV i dit Xbox Dashboard.

1. Fra Home-hubben kan du vælge mellem alt indholdet. Du kan også få adgang til ON-DEMAND eller navigere til SCHEDULE eller LIVE CHANNELS.
  1. Vælg noget, du vil se, og vælg derefter Play.

Fjern tilknytningen af konsollen fra din LiveSPORT.TV-konto

Hvis du vil fjerne tilknytning af din konsol fra din LiveSPORT.TV-konto, skal du blot logge af LiveSPORT.TV:

1. Gå til SETTINGS, og vælg Logout.
  1. Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil logge af. Vælg OK for at fortsætte.

Administrer din LiveSPORT.TV-konto

1. Kontrollér, at du allerede er logget på LiveSPORT.TV-appen, og vælg dit brugernavn i øverste højre hjørne på skærmen.
  2. På den næste skærm kan du opdatere dine betalingsoplysninger og ændre din mailadresse eller din adgangskode.
  3. Bemærk! Hvis du har glemt din mailadresse eller adgangskode, skal du kontakte LivePSORT TV på deres supportwebside livesport.tv/help.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-programmer der kan ses via Xbox Live på din konsol, anvender LiveSPORT.TV-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontrol til at begrænse adgangen til visse programmer, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i LiveSPORT.TV-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.