Administrer enheder, der er knyttet til Film og tv, på din Xbox 360-konsol

Oversigt

Film og tv-appen giver dig mulighed for at downloade dine køb på flere forskellige enheder – så du kan se det, du har købt, når det passer dig, og hvor det passer dig. Du kan have Film og tv på din Xbox 360-konsol, på din Windows Phone og på din computer eller tablet via video.xbox.com.

Nu kan du få vist, slette og tilføje enheder i Film og tv på din Xbox 360-konsol. Hvis du f.eks. når det maksimale antal på fem tilknyttede enheder, kan du fjerne en enhed for at gøre plads til at downloade en anden enhed på din konsol.

Bemærk!

• Du kan kun fjerne én enhed for hver 30 dage. Dette kan du gøre på din Xbox 360.
  • Du skal være opmærksom på, at hvis du fjerner en enhed, bliver de downloadede køb også fjernet. Du kan downloade dem igen på et senere tidspunkt, men du vil ikke kunne fjerne en anden enheden inden for de næste 30 dage.
  • Dette gælder kun for film- og TV-køb. Lejet indhold er kun tilgængeligt på den enhed, som indholdet er lejet på.

Se de enheder, der er knyttet til Film og tv

Det er nemt at få vist de enheder, som kan bruge Film og tv, på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren, og vælg derefter Xbox Home.
  2. Vælg movies & tv, og vælg derefter Microsoft Movies & TV.
  3. Vælg my videos og derefter Account Management.
Indstillingen Account Management er markeret på skærmen
  1. Vælg Download devices.
Indstillingen
  1. Vælg other devices for at se alle de andre enheder, der bruger Film og tv.
Fanen

Administrer de enheder, der er knyttet til Film og tv

Du kan administrere de enheder, som kan bruge Film og tv, på din Xbox 360-konsol. Følg de trin, der er angivet nedenfor.

Fjern en computer eller enhed fra Film og tv

Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren, og vælg derefter Xbox Home.
  2. Vælg movies & tv, og vælg derefter Microsoft Movies & TV.
  3. Vælg my videos og derefter Account Management.
Indstillingen Account Management er valgt på skærmen
  1. Vælg Download devices.
Indstillingen
  1. Vælg this device.
  2. Vælg Remove this device.
Fanen

Føj en enhed til Film og tv

Det er nemt at tilføje en enhed, der bruger Film og tv. Når du køber en film eller tv-indhold fra Film og tv-butikken på din Xbox 360-konsol, bliver enheden automatisk tilføjet.