Hjælp til MLG.TV-appen på Xbox 360

Oversigt

I denne artikel beskrives det, hvordan du løser problemer med MLG.TV-appen på Xbox 360.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis MLG.TV-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

MLG.TV-appen svarer ikke

Hvis MLG.TV-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Spil og apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til “MLG.TV".
  6. Vælg Slet.
  7. Gå til apps fra Xbox Dashboard, og vælg derefter Browse apps.
  8. Vælg MLG.TV -appen.
  9. Vælg Bekræft download for at downloade og installere appen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge MLG.TV-appen.

Forbindelsesfejl

• Sorry, the MLG.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • MLG.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  • Fejlmeddelelse 4

Gør følgende for at løse problemet:

1. Gå til Xbox Live status, og tjek, om der er rapporteret nogen aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er rapporteret nogen problemer, og du får vist fejlmeddelelsen, når du forsøger at starte MLG.TV-appen eller prøver at få adgang til indhold i appen, skal du vente i ca. ét minut og derefter starte appen igen.
  3. Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, skal du slette og geninstallere MLG.TV-appen.
  4. Hvis problemet ikke løses, skal du kontakte Xbox Support.

Tilgængelighedsfejl

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Hvis du får vist en af disse fejl:

1. Vent i ca. ét minut, og prøv derefter at få adgang til programmet igen.
  2. Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, skal du vælge et andet program, du kan se.

MLG.TV er ansvarlig for alt indholdet i appen. Sådan gør du MLG.TV opmærksom på en indholdsfejl: