Konfigurer og brug MLG.TV-appen på Xbox 360

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge MLG.TV-appen, kræver det, at du har følgende:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto
  • Du skal have mindst 127 MB ledig plads

Download MLG.TV-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter MLG.TV.
  4. Vælg MLG.TV for at downloade og installere appen. Når appen er downloadet, startes den automatisk, og du kan gennemse det tilgængelige indhold og få vist detaljer om de enkelte elementer.

Hvis du vil starte MLG.TV-appen senere, skal du gå til apps, My Video Apps og derefter MLG.TV.

Se MLG.TV

1. Gå til TV & Movies, My Apps og derefter MLG.TV.
  2. Vælg en kanal, du vil se.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at administrere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, følger MLG.TV-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. ikke tillader, at der vises programmer, som er klassificeret for voksne, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i MLG.TV-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.