Log på
Del denne side

Hjælp til MUZU.TV-app til Xbox 360

Har du spørgsmål vedrørende MUZU.TV?

Hvis du har spørgsmål vedrørende MUZU.TV, kan du gå til www.muzu.tv/. Du kan få yderligere hjælp ved at kontakte support@muzu.tv.

MUZU.TV-fejlmeddelelser

Hvis en af følgende fejlmeddelelser vises, når du installerer eller kører MUZU.TV-programmet:

• Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to xbox.com/status.
  • The MUZU.TV Server is not available at this time.
  • Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. For more information, go to xbox.com/status.

Så skal du gøre følgende:

• Vent i ca. 1 minut. Prøv derefter at installere eller køre programmet igen.
  • Kontrollér status for MUZU.TV-tjenesten på http://www.xbox.com/status.

MUZU.TV-appen svarer ikke

Slet MUZU.TV-appen, og hent den igen.

1. Gå til Settings, System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (sandsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og markér MUZU.TV-appen. Tryk på Y-knappen for Game Options.
  6. Vælg Delete, og bekræft derefter, at du vil slette alle de elementer, der er relateret til appen.
  7. Gå tilbage til Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter MUZU.TV-appen, og vælg den.