Fejlfinding i forbindelse med MUZU.TV på Xbox Live

Har du spørgsmål vedrørende MUZU.TV?

Hvis du har spørgsmål vedrørende MUZU.TV, kan du gå til www.muzu.tv/. Du kan få yderligere hjælp ved at kontakte support@muzu.tv.

MUZU.TV-fejlmeddelelser

Hvis en af følgende fejlmeddelelser vises, når du installerer eller kører MUZU.TV-programmet:

• Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to xbox.com/status.
  • The MUZU.TV Server is not available at this time.
  • Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. For more information, go to xbox.com/status.

Så skal du gøre følgende:

• Vent i ca. 1 minut. Prøv derefter at installere eller køre programmet igen.
  • Kontrollér status for MUZU.TV-tjenesten på http://www.xbox.com/status.

MUZU.TV-app'en svarer ikke

Slet MUZU.TV-app'en, og hent den igen.

1. Gå til Settings, System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (sandsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til MUZU.TV.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå derefter tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Browse Apps, og vælg derefter MUZU.TV.
  9. Vælg Confirm Download for at hente og installere app'en.