Konfiguration af MUZU.TV-appen

Stream musik og videoer med det samme

Hvis du vil se MUZU.TV på konsollen, skal du:

• Være logget på en Xbox Live-konto
  • Have mindst 75 MB (megabyte) ledig lagerplads.

Hent MUZU.TV-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter MUZU.TV
  4. Vælg MUZU.TV for at downloade og installere appen.
  5. Når MUZU.TV-appen er downloadet, startes den automatisk, og du kan gennemse kataloget og se musikvideoer.

For at starte MUZU.TV senere skal du gå til Apps og vælge MUZU.TV.

Se MUZU.TV-appen

Sådan ser du MUZU.TV:

1. Log på Xbox Live med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Video hub, og vælg MUZU.TV.
  3. Fra featured hub kan du gøre følgende:
    1. Se en af ​​de udvalgte videoer, der vises i midten af hubben.
    2. Gå til search, popular, playlists eller browse for at filtrere indhold i henhold til den relevante kategori.
  4. Vælg noget, som du vil se, og vælg derefter Play.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, anvender **XYZ**-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontrol til at begrænse adgangen til visse tv-programmer, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i **XYZ**-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du begrænser visningen af Xbox Live-indhold ved hjælp af Børnesikring, under Forældrekontrol på Xbox 360-konsollen.