Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox 360

Oversigt

Med SmartGlass-appen kan din Xbox 360 og dine enheder, f.eks. en smartphone, arbejde sammen på mange måder.

Bemærk! Din Xbox 360 skal være tændt og have forbindelse til SmartGlass-enheden, før du kan bruge SmartGlass-appen.

Krav til SmartGlass-enhed

Du skal have følgende for at kunne bruge SmartGlass-appen på din konsol eller anden enhed:

• En Xbox Live-profil
  • Den seneste softwareopdatering til din Xbox 360
  • SmartGlass-appen skal køre på en SmartGlass-kompatibel enhed:
    • SmartGlass til Windows 8
    • Xbox Companion til Windows Phone
    • SmartGlass til iOS
    • SmartGlass til Android.
Krav til SmartGlass-forbindelsen

SmartGlass-appen bruger en forbindelse mellem din Xbox 360 og en enhed, hvor SmartGlass-appen kører. Både din konsol og den tilsluttede enhed skal være tændt og have forbindelse til Xbox Live. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af:

• Et lokalnetværk eller hjemmenetværk (anbefales)
  • Internettet
  • Et 3G- eller 4G-mobildatanetværk.

SmartGlass-appen kører bedst over en fast og stabil forbindelse.

Konfigurer SmartGlass på din Xbox 360

Her kan du se, hvordan du konfigurerer SmartGlass-appen på din konsol:

1. Vælg SettingsXbox-startsiden, og vælg derefter System.
  2. Vælg Console Settings.
  1. Vælg Connected Devices.
  1. Vælg On under Xbox SmartGlass Apps.

Konfigurer din SmartGlass-enhed, så den tilsluttes din konsol

Sørg for, at du er logget på SmartGlass-appen med din Microsoft-konto, når du opretter forbindelse fra SmartGlass-appen til din Xbox 360-konsol. Sørg desuden for, at Microsoft-kontoen er tilknyttet dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke ved, hvilken Microsoft-konto der er tilknyttet din Xbox Live-konto, kan du se Administrer din Microsoft-konto.