Fejlfinding i forbindelse med Netflix på Xbox 360

Løsninger til problemer i forbindelse med at se Netflix på Xbox Live

Fjern Netflix-tilknytningen fra din Xbox Live-konto

Hvis du vil bruge Netflix-app'en på Xbox-konsollen, skal dit Xbox Live-gamertag være tilknyttet en Netflix-konto. Hvis du vil fjerne tilknytningen for dit gamertag fra dets aktuelle Netflix-konto, så du kan logge på med en anden konto, skal du følge instruktionerne på Netflix Support.

Hvis du vil fjerne tilknytningen for alle gamertags fra din Netflix-konto, kan du også få hjælp på Netflix Support.

Netflix-fejlmeddelelser

Hvis fejlmeddelelsen "Title Temporarily Unavailable" eller en anden fejlmeddelelse eller fejlkode vises, når du bruger Netflix-app'en på Xbox-konsollen, kan du finde de nyeste trin til fejlfinding og løsninger på Netflix Support.

Netflix-videoer afspilles ikke jævnt

Hvis Netflix-videoer ikke afspilles jævnt på konsollen, kan du prøve følgende:

Netflix svarer ikke

Hvis Netfix-app'en ikke svarer, skal du slette app'en og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (det er som regel en harddisk).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til Netflix.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå derefter tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps.
  9. Gennemse eller søg efter Netflix.
  10. Vælg Netflix for at downloade programmet.

Du bliver bedt om at registrere konsollen

Når du prøver at afspille Netflix-indhold på din Xbox 360-konsol, kan du blive bedt om at registrere din konsol. Dette kan ske, hver gang du forsøger at afspille Netflix-indhold. Dette sker, hvis de Netflix-legitimationsoplysninger, der er gemt på Xbox 360-konsollen, er beskadiget, eller hvis der er problemer med din Netflix-konto.

Ret beskadigede Netflix-legitimationsoplysninger på Xbox 360-konsollen

1. Gå til settings i Xbox 360-dashboardet, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg Netflix.
  6. Tryk på Y for at komme til Game Options, og vælg derefter Delete.
  7. Afslut og gå tilbage til Xbox 360-dashboardet.
  8. Gå til apps, og vælg Browse Apps.
  9. Vælg Netflix, og kør installationsprocessen.

Fejlfinding i forbindelse med et problem med din Netflix-konto

Hvis de foregående trin ikke løste problemet, kan det skyldes et problem med din Netflix-konto. Hvis du vil finde og løse problemer med din Netflix-konto, skal du gå til Netflix Help Center.