Hjælp til Netflix-app på Xbox 360

Oversigt

I denne artikel beskrives det, hvordan du løser problemer med Netflix-appen på Xbox 360.

Løsninger

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Netflix-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Fjern Netflix-tilknytningen fra din Xbox Live-konto

Hvis du vil bruge Netflix-appen på Xbox-konsollen, skal dit Xbox Live-gamertag være tilknyttet en Netflix-konto. Hvis du vil fjerne tilknytningen af dit gamertag fra den aktuelle Netflix-konto, så du kan logge på med en anden konto, skal du følge vejledningen på support.netflix.com/en/node/181.

Hvis du vil fjerne alle tilknytninger mellem dine gamertag og din Netflix-konto, skal du også se support.netflix.com/en/node/18.

1. Gå til startskærmen i Netflix-appen, og tryk på Back-knappen på controlleren (den lille knap til venstre for Guide-knappen).
  2. Vælg tandhjulet på pop op-skærmen.
picture
  1. Vælg Sign out i nederste venstre hjørne på næste skærm.
picture

Netflix-fejlmeddelelser

Hvis fejlmeddelelsen "Title Temporarily Unavailable" eller en anden fejlmeddelelse eller fejlkode vises, når du bruger Netflix-appen på Xbox-konsollen, kan du finde de nyeste trin til fejlfinding og løsninger på Netflix Support.

Netflix-videoer afspilles ikke jævnt

Hvis Netflix-videoer ikke afspilles jævnt på konsollen, kan du prøve følgende:

Netflix svarer ikke

Hvis Netflix-appen ikke svarer, skal du slette appen og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til Netflix.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå til Apps fra Xbox Dashboard, og vælg derefter til Browse Apps eller Search Apps.
  8. Find eller søg efter Netflix.
  9. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Du bliver bedt om at registrere konsollen

Når du prøver at afspille Netflix-indhold på din Xbox 360-konsol, kan du blive bedt om at registrere din konsol. Dette kan ske, hver gang du forsøger at afspille Netflix-indhold. Dette sker, hvis de Netflix-legitimationsoplysninger, der er gemt på Xbox 360-konsollen, er beskadiget, eller hvis der er problemer med din Netflix-konto.

Ret beskadigede Netflix-legitimationsoplysninger på Xbox 360-konsollen

1. Gå til settings i Xbox 360-dashboardet, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg Netflix.
  6. Tryk på Y for at komme til Game Options, og vælg derefter Delete.
  7. Afslut og gå tilbage til Xbox 360-dashboardet.
  8. Gå til apps, og vælg Browse Apps.
  9. Vælg Netflix, og kør installationsprocessen.

Fejlfinding i forbindelse med et problem med din Netflix-konto

Hvis de foregående trin ikke løste problemet, kan det skyldes et problem med din Netflix-konto. Hvis du vil finde og løse problemer med din Netflix-konto, skal du gå til netflix.com/help.