Installation og brug af Netflix-appen på Xbox 360

Oversigt

Hvis du vil se Netflix på Xbox 360-konsollen, skal du:

• Være logget på en Xbox Live-konto.
  • Have et Netflix-medlemskab med ubegrænset streaming. Du kan bruge din eksisterende konto eller oprette en konto på konsollen.
  • Have mindst 75 MB (megabyte) ledig lagerplads.
  • En højhastighedsforbindelse til internettet.

Løsninger

Download Netflix-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter Netflix.
  4. Vælg Netflix for at downloade og installere appen. Når appen er downloadet, startes den automatisk, og du kan gennemse det tilgængelige indhold og få vist detaljer om de enkelte elementer.

Hvis du vil starte Netflix-appen senere, skal du gå til video, My Video Apps og derefter Netflix.

Log på Netflix

Gå til tv & movies, My Video Apps og derefter Netflix.

1. Gå til apps fra Xbox-startsiden, og vælg derefter Browse Apps.
  2. Find eller søg efter Netflix.
  3. Vælg Netflix for at downloade programmet. Når du har hentet Netflix, startes det automatisk.
  4. Gør et af følgende:
    • Hvis du allerede er medlem af Netflix, skal du vælge Sign in.
    • Hvis du ikke er medlem af Netflix, skal du følge vejledningen på skærmen for at oprette en Netflix-konto og starte en gratis prøveperiode.
picture
  1. Log på med dine Netflix-logonoplysninger (mail og adgangskode). Hvis du ikke kender dine Netflix-logonoplysninger, skal du åbne et browservindue på din pc, gå til signup.netflix.com/loginhelp og følge vejledningen.

Du kan nu straks streame Netflix til Xbox 360-konsollen.

Hvis du vil starte Netflix-appen fremover, skal du gå til video, My Video Apps og derefter vælge Netflix.

Bemærk! Det er ikke alle Netflix-konti, der har ubegrænset streaming. Du kan finde oplysninger om Netflix-kontoen under Your Account & HelpNetflix.com.

Se Netflix

1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Gå til video, vælg My Video Apps, og vælg derefter Netflix.
  3. Gennemse eller søg i Netflix-biblioteket eller din kø.

Bemærk! Du kan oprette profiler til alle medlemmer i din familie på movies.netflix.com/YourAccount. Når der er oprettet flere profiler, bliver du bedt om at vælge, hvem der bruger appen, hver gang du logger på Netflix på din Xbox 360-konsol. På denne måde får hver bruger sin egen personlige Netflix-oplevelse.

picture
  1. Vælg det element, du vil se, og vælg derefter Play.
picture

Du kan også tilføje og fjerne elementer fra Netflix Instant Queue. Sådan gør du:

Sådan føjer du elementer til din Netflix My List

1. Gå til video, vælg My Video Apps, og vælg derefter Netflix.
  2. Markér det element, du vil se.
  3. Vælg Add to My List.

Sådan fjerner du et element fra køen:

1. Gå til My List.
  2. Vælg det element, du vil fjerne.
  3. Vælg Remove from My List.

Log af, eller fjern tilknytning af din Netflix-konto fra din Xbox 360-konsol

1. Tryk på Back-knappen på controlleren, når du er på startsiden i Netflix-appen. (Det er den lille knap til venstre for Guide-knappen).
  2. Vælg Gear fra den skærm, der vises (vist nedenfor).
picture
  1. Vælg Sign out i nederste venstre hjørne på næste skærm.
picture

Få adgang til Netflix "Just for Kids"-film og -tv-programmer

Netflix "Just for Kids" giver dig og dine børn mulighed for at bruge Netflix-appen på Xbox-konsollen til at finde et stort udvalg af film og tv-programmer, der er egnet for børn på 12 år og derunder. Du kan udforske børnevenlige titler efter genre (såsom Girl Power, Talking Animals og Superheroes) eller efter figur (Characters-kanalen har mere end 100 populære figurer, såsom SpongeBob SquarePants, Dora the Explorer og Thomas the Tank Engine).

Du får adgang til Netflix "Just for Kids" ved at installere Netflix-appen på Xbox-konsollen, hvis du ikke allerede har gjort det. Få adgang til Netflix Just for Kids

1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Gå til video, vælg My Video Apps, og vælg derefter Netflix.
  3. Vælg feltet Netflix Kids på skærmen "Select your Netflix experience".
  4. Gennemse eller søg i Netflix-biblioteket Just for Kids, eller vælg din yndlingsfigur.
  5. Vælg det element, du vil se, og vælg derefter Play.
picture

Afspil videoer baseret på dit barns yndlingsfigurer

Sådan søger du efter videoindhold for en bestemt figur:

1. Gå til Characters-kanalen via menuen Netflix Just for Kids.
  2. Rul gennem de viste figurer, og find den figur, dit barn vil se.
  3. Du vælger en figur ved at sige figurens navn til Kinect eller ved at trykke på A på controlleren. Videoen vil starte med det samme. Du kan vælge fra biblioteket med indhold for den valgte figur. Hvis du har set figuren før, vil videoen automatisk gå i gang fra det punkt, hvor du sidst stoppede.
picture

Spring over, eller gå tilbage til skærmen “Select your Netflix experience”

Skærmen "Select your Netflix experience" vises som standard, når du starter Netflix-appen. Netflix-appen holder dog automatisk op med at vise denne skærm som standard, når du har startet appen ni gange i træk uden at vælge Just for Kids-oplevelsen. Du bliver i stedet sendt direkte til søgeskærmen i Netflix.

Hvis dette sker, og du gerne vil vende tilbage til skærmen "Select your Netflix experience", skal du bruge knappen B på controlleren til at forlade appens søgevindue. Du bliver sendt tilbage til skærmen "Select your Netflix experience". Hvis du vælger Netflix Kids, vil du igen få vist skærmen "Select your Netflix experience", næste gang du åbner Netflix-appen.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, anvender Netflix-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. ikke tillader, at der vises programmer, som er klassificeret for voksne, på din Xbox 360-konsol, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i Netflix-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.