Konfigurer og brug Netflix-appen på Xbox 360

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge Netflix-appen, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have et Netflix-medlemskab med ubegrænset streaming. Du kan bruge din eksisterende konto eller oprette en konto på konsollen.
  • Du skal have mindst 75 MB (megabyte) ledig lagerplads.
  • Du skal have en højhastighedsforbindelse til internettet.

Download Netflix-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter Netflix-appen.
  4. Vælg Netflix, og vælg derefter Download.
  5. Vælg Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis du vil starte Netflix-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter Netflix.

Log på Netflix

Gå til apps, My Apps, og vælg derefter Netflix.

1. Gør et af følgende:
    • Hvis du allerede abonnerer på Netflix, skal du vælge Log ind.
    • Hvis du ikke abonnerer på Netflix, skal du følge vejledningen på skærmen for at oprette en Netflix-konto og starte en gratis prøveperiode.
picture
  1. Log på med dine Netflix-logonoplysninger (mail og adgangskode). Hvis du ikke kender dine Netflix-logonoplysninger, skal du åbne et browservindue på din pc eller enhed, gå til signup.netflix.com/loginhelp og følge vejledningen.

Du kan nu straks streame Netflix til Xbox 360-konsollen.

Når du senere vil starte Netflix-appen, skal du gå til apps, My Apps og derefter Netflix.

Bemærk! Det er ikke alle Netflix-konti, der har ubegrænset streaming. Du kan finde oplysninger om Netflix-kontoen under Din konto & HjælpNetflix.com.

Se Netflix

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til apps, My Apps, og vælg derefter Netflix.
  3. Gennemse eller søg i Netflix-biblioteket eller din kø.

Bemærk! Du kan oprette profiler til alle medlemmer i din familie på films.netflix.com/YourAccount. Når der er oprettet flere profiler, bliver du bedt om at vælge, hvem der bruger appen, hver gang du logger på Netflix på din Xbox 360-konsol. På denne måde får hver bruger sin egen personlige Netflix-oplevelse.

picture
  1. Vælg det element, du vil se, og vælg derefter Afspil.
picture

Du kan også tilføje og fjerne elementer fra Netflix Visningskø. Sådan gør du:

Sådan føjer du elementer til Netflix-køen:

1. Gå til apps, My Apps, og vælg derefter Netflix.
  2. Markér det element, du vil se.
  3. Vælg Tilføj til min liste.

Sådan fjerner du et element fra Netflix-køen:

1. Gå til Min liste.
  2. Vælg det element, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern fra min liste.

Log af, eller fjern tilknytningen af din Netflix-konto fra din Xbox 360-konsol

1. Tryk på Back-knappen på controlleren, når du er på startsiden i Netflix-appen. (Det er den lille knap til venstre for Guide-knappen).
  2. Vælg tandhjulsikonet på den skærm, der vises (vist nedenfor).
picture
  1. Vælg Sign out i nederste venstre hjørne på næste skærm.
picture

Få adgang til film og tv-programmer i Netflix "Kun for børn"

Sektionen "Kun for børn" i Netflix giver dig og dine børn mulighed for at bruge Netflix-appen på Xbox-konsollen til at finde et stort udvalg af film og tv-programmer, der er egnet for børn på 12 år og derunder. Du kan finde børnevenlige titler efter genre (såsom Girlpower, Talende dyr og Superhelte) eller efter figur (Figurer-kanalen har mere end 100 populære figurer, f.eks. Svampebob Firkant, Dora Udforskeren og Thomas Tog).

Du får adgang til Netflix "Just for Kids" ved at installere Netflix-appen på Xbox-konsollen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Få adgang til "Kun for børn" i Netflix

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til apps, My Apps, og vælg derefter Netflix.
  3. Vælg feltet Netflix Kids på skærmen "Vælg din Netflix-oplevelse".
  4. Gennemse eller søg i Netflix-biblioteket Kun for børn, eller vælg din yndlingsfigur.
  5. Vælg det element, du vil se, og vælg derefter Afspil.
picture

Afspil videoer baseret på dit barns yndlingsfigurer

Sådan søger du efter videoindhold for en bestemt figur:

1. Gå til Figurer-kanalen via menuen Netflix Kun for børn.
  2. Rul gennem de viste figurer, og find den figur, dit barn vil se.
  3. Du vælger en figur ved at sige figurens navn til Kinect eller ved at trykke på A på controlleren. Videoen startes med det samme. Du kan vælge fra biblioteket med indhold for den valgte figur. Hvis du har set figuren før, vil videoen automatisk gå i gang fra det punkt, hvor du sidst stoppede.
picture

Spring over, eller gå tilbage til skærmen "Vælg din Netflix-oplevelse"

Skærmen "Vælg din Netflix-oplevelse" vises som standard, når du starter Netflix-appen. Netflix-appen holder dog automatisk op med at vise denne skærm som standard, når du har startet appen ni gange i træk uden at vælge Kun for børn-oplevelsen. Du bliver i stedet sendt direkte til søgeskærmen i Netflix.

Hvis dette sker, og du gerne vil vende tilbage til skærmen "Vælg din Netflix-oplevelse", skal du bruge B-knappen på controlleren til at forlade appens søgevindue. Du bliver sendt tilbage til skærmen "Vælg din Netflix-oplevelse". Hvis du vælger Netflix Kids, vil du igen få vist skærmen "Vælg din Netflix-oplevelse", næste gang du åbner Netflix-appen.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, anvender Netflix-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. ikke tillader, at der vises film eller programmer, som er klassificeret for voksne, bliver disse film eller programmer markeret med et "ingen adgang"-ikon i Netflix-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du begrænser adgangen til Xbox Live-indhold ved hjælp af Børnesikring (Family Settings), kan du gå til Angiv indstillinger for forældrekontrol på Xbox 360.