Hjælp til Red Bull TV-appen på Xbox 360

Oversigt

Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af almindelige problemer med Red Bull TV-appen på Xbox 360.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis du oplever problemer med at afspille videoer i Red Bull TV-appen, har du muligvis forbindelsesproblemer. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Red Bull TV-appen svarer ikke

Hvis Red Bull TV-appen ikke svarer, skal du slette appen og derefter installere den igen. Sådan gør du:

1. Vælg settings på Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (sandsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til "Red Bull TV".
  6. Vælg Delete.
  7. Gå tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Browse Apps, og vælg derefter Red Bull TV.
  9. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Red Bull TV-appen.

Programfejl

• Sorry, the Red Bull TV server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Red Bull TV server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Red Bull TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred

Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Gå til Service status, og kontrollér, om der er problemer med tjenesten.
  2. Hvis du fortsat modtager fejlmeddelelsen, og der ikke er rapporteret nogen problemer med tjenesten, skal du vente et øjeblik og derefter genstarte appen.
  3. Hvis du bliver ved med at modtage samme fejl, skal du slette Red Bull TV-appen og derefter installere den igen.
  4. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve Løsning til Xbox 360-forbindelse.
  5. Hvis problemet ikke løses, skal du kontakte Xbox Support.

Tilgængelighedsfejl

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser:

1. Vent et minut, og genstart derefter appen.
  2. Hvis du bliver ved med at modtage samme fejl, skal du vælge et andet program, du kan se.

Bemærk! Red Bull TV er ansvarlig for de problemer, der måtte opstå med indholdet i appen. Hvis du vil rapportere indholdsfejl, skal du sende en mail til Red Bull på support@at.redbullmediahouse.com.