Konfigurer og brug Red Bull TV-appen på Xbox 360

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge Red Bull TV-appen, skal du opfylde disse krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 130 MB ledig plads.

Download Red Bull TV-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter Red Bull TV-appen.
  4. Vælg Red Bull TV-appen, og vælg derefter Download.
  5. Vælg Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis du vil starte Red Bull TV-appen senere, skal du gå til my apps og derefter vælge Red Bull TV.

Se Red Bull TV

1. Fra Main-hubben kan du vælge at få vist indholdet fra Subscriptions eller Watchlist, eller du kan få vist indhold fra History.

Live-hubben kan du holde øje med kommende begivenheder.

Fra Sports- og Music-hubben og fra Global Series-hubben kan du gennemse action- og eventyrprogrammer og -videoklip.

1. Vælg et program, du vil se, og vælg derefter Play.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at administrere, hvilken type indhold der kan ses via Xbox Live på konsollen, benytter Red Bull TV-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger børnesikring til at spærre adgangen til visse typer tv-programmer, vil disse programmer blive markeret med et "forbudt"-ikon i Red Bull TV-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.