Rapportér forkerte oplysninger i Store

Vi opretholder en høj kvalitetsstandard for Groove Music Store. Dog kan forkerte oplysninger eller fejl forekomme af og til. Hvis du finder indhold i Groove Music Store, der ikke ser korrekt ud, eller som lyder forkert, bedes du gå til Microsoft Community, søge efter "Music" og beskrive, hvad du ser. Vi vil derefter forsøge at løse problemet.

Oplysningstyper, der skal rapporteres

Her er eksempler på problemer, vi kan løse:

• Stavefejl i kunstnerens navn, albumnavn eller sangtitel
  • Forkert album, video eller film
  • Lydfejl (hvis f.eks. sangen er afskåret for tidligt eller for sent, eller det er den forkerte sang)
  • Forkerte rettigheder (du kan f.eks. få vist eksempler på, men ikke købe medieindhold eller omvendt; eller du kan hente, men ikke streame medieindhold eller omvendt)
  • En forkert udgivelsesdato
  • Problemer med filmanmeldelse eller kunstnerbiografi
  • Spor eller album, der er knyttet til forkert kunstner
  • Manglende spor eller forvirrede sporlister, f.eks. sporrækkefølgen 1, 3, 2, 5, 4
  • Manglende episode eller forvirrende episodelister, f.eks. episoderækkefølgen 1, 2, 6, 4, 5
  • En forkert forældrerådgivningsklassifikation

Sådan indsendes et forumindlæg på Microsoft Community

Bemærk! Hvis du vil skrive indlæg på Microsoft Community, skal du have en Microsoft-konto. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du oprette en ny konto.

1. Gå til Xbox Music-forummerne på Microsoft Community.
  2. Vælg søgelinjen øverst på siden, skriv søgeord, der er relateret til dit problem, i søgefeltet, og vælg derefter Enter. Det kan være, at der allerede er nogen, som har bedt om at få rettet de fejlagtige oplysninger.
  3. Hvis du ikke har finder nogen emner, der er relateret til dit problem, skal du vælge Spørg community'et øverst til højre på siden.
  4. Skriv dit indlæg i sektionen Detaljer. Sørg for at medtage så mange specifikke oplysninger som muligt om de fejlagtige oplysninger.
Siden
  1. Vælg Musik, film og tv på rullelisterne under Kategori, og vælg Groove Musik under Produkt.
Rullelisterne
  1. Vælg Send.