Log på
Del denne side

Konfigurer og brug appen MSN med MSNBC.com på Xbox 360

Oversigt

Denne side beskriver, hvordan du installerer og bruger appen MSN med MSNBC.com på din Xbox 360-konsol.

På denne side

Krav til app

Hvis du vil se MSN med MSNBC.com på konsollen, skal du opfylde disse krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 75 MB ledig lagerplads.

Hent appen MSN med MSNBC.com

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter MSN.
  4. Vælg MSN-appen, og vælg derefter Download.
  5. Vælg Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis du vil starte MSN på et senere tidspunkt, skal du gå til apps, My Apps og derefter MSN.

Se MSN med MSNBC.com

Sådan ser du MSN med MSNBC.com:

1. Log på Xbox Live med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Video hub, og vælg MSN.
  3. Fra featured hub kan du gøre følgende:
    1. Se en af ​​de udvalgte videoer, der vises i midten af hubben
    2. Gå til search, popular eller browse for at filtrere indhold i henhold til den relevante kategori
  4. Vælg noget, som du vil se, og vælg derefter Play.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at styre, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, følger appen MSN med MSNBC.com disse indstillinger. Hvis du f.eks. ikke tillader, at der vises videoer med en særlig klassifikation, bliver disse videoer markeret med et "restricted"-ikon i appen MSN med MSNBC.com. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.