Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.

Konfiguration af appen MSN med MSNBC.com

Hurtig streaming af videoer på konsollen

Hvis du vil se MSN med MSNBC.com på konsollen, skal du:

  • Være logget på en Xbox Live-konto
  • Have mindst 75 MB ledig lagerplads

Hent appen MSN med MSNBC.com

  1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter MSN.
  4. Vælg MSN for at downloade og installere appen.
  5. Når den er downloadet, starter appen MSN med MSNBC.com automatisk, og du kan gennemse kataloget og se videoer.

For at starte MSN senere skal du gå til Apps og vælge MSN.

Se MSN med MSNBC.com

Sådan ser du MSN med MSNBC.com:

  1. Log på Xbox Live med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Video hub, og vælg MSN.
  3. Fra featured hub kan du gøre følgende:
    1. Se en af ​​de udvalgte videoer, der vises i midten af hubben
    2. Gå til search, popular eller browse for at filtrere indhold i henhold til den relevante kategori
  4. Vælg noget, som du vil se, og vælg derefter Play.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfiguration af appen MSN med MSNBC.com", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?