Fejlfinding i forbindelse med app'ene SmartGlass og My Xbox Live på en Android-enhed

Oversigt

Xbox SmartGlass ligner My Xbox Live, men indeholder nye funktioner, der kan bruges sammen med din Xbox 360-konsol.

Xbox SmartGlass kan kun benyttes på enheder, der kører Android 4.x. Hvis du kører Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") eller nyere på din enhed, kan du få adgang til de nye funktioner til din konsol, når du bruger Xbox SmartGlass i stedet for My Xbox Live.

Fejl

Du kan komme ud for følgende fejl eller problemer, når du bruger SmartGlass eller My Xbox Live.

"Sorry, you'll need to browse to xbox.com for great Xbox Live experiences. This app won't work well enough on this device."

Denne fejl viser, at din Android-telefon ikke kan bruge app'en. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet om kravene til app'en i:

Du får vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på din Xbox Live-konto på en Android

Hvis du har problemer med at logge på Xbox SmartGlass:

Du kan ikke oprette forbindelse til din Xbox 360-konsol

• Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din Xbox 360-konsol ved hjælp af SmartGlass, skal du først sikre dig, at Xbox SmartGlass-app'en er slået til under konsolindstillingerne. Sådan gør du:
    1. Gå til Settings fra Xbox Home.
    2. Vælg System og derefter Console Settings.
    3. Vælg Connected Devices.
    4. Tjek, at Xbox SmartGlass er sat til On.
  • Kontrollér, at du er logget på konsollen med samme profil, som du bruger på din enhed.
  • Du kan finde flere oplysninger i Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox 360.