Installer SmartGlass på din iPhone, iPad eller iPod Touch

Om SmartGlass

Tag din Xbox Live-oplevelse med dig overalt med SmartGlass. Holde styr på og sammenligne dine Xbox-gennemførelser, opret forbindelse til dine Xbox Live-venner, skift avatar og oplev unikke SmartGlass-aktiviteter i dine spil og apps.

Før du installerer SmartGlass, skal du sørge for at have de påkrævede elementer til brug af SmartGlass, inklusive et Xbox Live-medlemskab og en iPhone, iPad eller iPod Touch.

SmartGlass-krav til iOS

Hvis du vil bruge SmartGlass til iOS, skal din enhed opfylde følgende krav:

• iPhone 3GS, 4, 4S eller 5
  • iPod touch 4. eller 5. generation
  • iPad 1, 2, 3, 4 eller Mini
  • iOS 5 eller nyere

Installer SmartGlass

Installer SmartGlass på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Sådan gør du:

1. Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod Touch.
  2. Tryk på ikonet Søg, og søg efter SmartGlass.
  3. Tryk på ikonet Gratis ud for SmartGlass.
  4. Tryk på Installer app, og følg anvisningerne på skærmen.

Installer ved brug af iTunes (på din computer)

Du kan installere SmartGlass på din computer ved hjælp af iTunes. Sådan gør du:

1. Åbn iTunes på din computer.
  2. Klik på iTunes Storekildelisten (i venstre side af iTunes-vinduet).
  3. Klik på App Store i menulinjen øverst i vinduet.
  4. Vælg iPhone eller iPad.
  5. Gå til eller søg efter SmartGlass.
  6. Klik på Gratis app, og følg anvisningerne for at hente SmartGlass.

Når du har hentet SmartGlass til iTunes, kan du overføre det til en Apple-enhed.