Installer Xbox SmartGlass-appen på en Android-enhed

Oversigt

Med Xbox SmartGlass-appen kan du bruge din Android-enhed som en ekstra fjernbetjening til din Xbox 360- eller Xbox One-konsol. Xbox SmartGlass-appen kan downloades gratis fra Google Play.

Xbox SmartGlass-appen til Android – systemkrav

Hvis du vil bruge Xbox SmartGlass-appen på din Android-enhed, skal Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") eller en nyere version være installeret på enheden.

Du kan få at vide, om din enhed er kompatibel med Xbox SmartGlass-appen, hos forhandleren af enheden.

Download Xbox SmartGlass-appen fra Google Play direkte på din Android-enhed

1. Åbn Google Play på din Android-enhed.
  2. Tryk på ikonet Søg, og søg efter "SmartGlass".
  3. Følg anvisningerne for at downloade og installere appen på din Android-enhed.

Installer Xbox SmartGlass-appen ved hjælp af din computer

Bemærk! Xbox 360-konsollen kræver SmartGlass 1.0. Xbox One kræver SmartGlass 2.0. Hvis du vil bruge begge konsoller, skal du installere begge SmartGlass-apps.

1. Gå til Google Play via webbrowseren på computeren.
  2. Gå til eller søg efter "SmartGlass".
  3. Klik på Installer, og følg derefter anvisningerne for at downloade og installere Xbox SmartGlass-appen på din Android-enhed.