Installer SmartGlass på din iPhone, iPad eller iPod Touch

Oversigt

Med Xbox SmartGlass-appen kan du bruge din iOS-enhed sammen med din Xbox 360- eller Xbox One-konsol. SmartGlass kan downloades gratis fra App Store.

SmartGlass-krav til iOS

Du skal have følgende for at bruge SmartGlass til iOS:

• En kompatibel enhed:
    • iPhone 3GS eller en nyere model
    • iPod touch 4. generation eller en nyere model
    • iPad (alle)
    • iOS 5 eller nyere
  • En Microsoft-konto, der er knyttet til en Xbox Live-profil
  • En internetforbindelse eller lokal netværksforbindelse, der kan oprette forbindelse til din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.

Download SmartGlass fra iTunes, og installer appen på din enhed

Bemærk! Xbox 360-konsollen kræver SmartGlass 1.0. Xbox One-konsollen kræver SmartGlass 2.0. Hvis du vil bruge SmartGlass på begge konsoller, skal du installere begge SmartGlass-apps.

1. Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod Touch.
  2. Tryk på ikonet Søg, og søg efter SmartGlass.
  3. Tryk på ikonet Gratis ud for SmartGlass.
  4. Tryk på Installer app, og følg anvisningerne på skærmen.

Du kan installere SmartGlass på din computer ved hjælp af iTunes. Sådan gør du:

1. Åbn iTunes på din computer.
  2. Klik på App Store på listen Kilde (til venstre i iTunes-vinduet).
  3. Klik på App Store i menulinjen øverst i vinduet.
  4. Vælg iPhone eller iPad.
  5. Gå til eller søg efter SmartGlass.
  6. Klik på Gratis app, og følg anvisningerne for at hente SmartGlass.

Når du har hentet SmartGlass til iTunes, kan du overføre det til en Apple-enhed.