Installer Xbox SmartGlass-appen på din Windows Phone

Oversigt

Med Xbox SmartGlass-appen kan du bruge din Windows Phone som en ekstra fjernbetjening til din Xbox 360- eller Xbox One-konsol. Xbox SmartGlass-appen kan downloades gratis fra Windows Store.

Krav til app

Hvis du vil bruge Xbox SmartGlass-appen på din Windows Phone, skal du have følgende:

• En Windows Phone med 512 MB RAM og Windows Phone 7.5-software eller nyere.
  • En Microsoft-konto og en tilknyttet Xbox Live-profil.
  • En internetforbindelse eller lokal netværksforbindelse, der kan oprette forbindelse til din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.

Installer Xbox SmartGlass-appen på din Windows Phone

Bemærk! Xbox 360-konsollen kræver SmartGlass 1.0. Xbox One-konsollen kræver SmartGlass 2.0. Hvis du vil bruge SmartGlass til at styre begge konsoller, skal du installere begge Xbox SmartGlass-apps.

1. Tryk på Store (eller Marketplace) på din Windows Phone.
  2. Gå til eller søg efter "SmartGlass".
  3. Følg vejledningen for at installere Xbox SmartGlass-appen.

Bemærk! Din Windows Phone kan kommunikere med Xbox 360-konsollen via telefonens eksisterende mobilnetværk. Men du opnår bedre ydeevne, hvis telefonen er tilsluttet det samme trådløse netværk som konsollen. Hvis du vil vide, hvordan du slutter din Windows Phone til det trådløse netværk, der er knyttet til Xbox-konsollen, skal du kontakte din telefontjenesteudbyder.