Afhjælp SmartGlass-forbindelses- og ydelsesproblemer på mobilenheder

I denne artikel beskrives det, hvordan du foretager fejlfinding i forbindelse med SmartGlass-appens forbindelses- og ydelsesproblemer på mobilenheder.

Løsninger

SmartGlass-appen reagerer langsomt, eller du får vist en meddelelse om langsom forbindelse

Løsning 1: Telefoner og tablets

Din smartphone eller tablet kan oprette forbindelse til din konsol via et mobilnetværk. Men du opnår den bedste ydelse, hvis den er tilsluttet det samme trådløse netværk som konsollen. Du skal desuden logge på Xbox Live på både konsollen og din mobilenhed. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af:

• Et lokalnetværk eller hjemmenetværk (anbefales).
  • Et 3G- eller 4G-mobildatanetværk.

SmartGlass-appen kører bedst over en fast og stabil forbindelse.

Løsning 2: Windows 8.1-computere

Hvis du vil foretage fejlfinding af problemer med forbindelsen mellem din Windows 8.1-computer og Xbox Live, skal du se Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc.

Bemærk! Xbox SmartGlass-appens ydeevne afhænger af hastigheden på din netværksforbindelse. Den er også afhængig af processorhastigheden på din tablet eller pc.

SmartGlass-appen kan ikke finde eller oprette forbindelse til din konsol

Løsning 1: Brug den samme Microsoft-konto

Sørg for, at du benytter den samme Microsoft-konto, som dit Xbox Live-gamertag bruger. Hvis du bruger en anden Microsoft-konto, kan SmartGlass ikke oprette forbindelse til konsollen. Hvis du ikke ved, hvilken Microsoft-konto der er tilknyttet din Xbox Live-konto, kan du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.

Løsning 2: Aktivér SmartGlass på din Xbox 360

Hvis du vil konfigurere din Xbox 360-konsol, så den kan fungere sammen med en SmartGlass-aktiveret enhed, skal du se Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox 360.

Løsning 3: Skift strømindstillingen på din konsol

Du skal ændre strømindstillingen for at genoprette forbindelsen fra SmartGlass-appen til din konsol. Se Xbox One SmartGlass kan ikke oprette forbindelse til din konsol, når du har spillet et spil.