Løs problemer med Groove på Xbox 360

Hvis du har problemer med at bruge Groove på din Xbox 360-konsol, kan det skyldes en appfejl eller en indstilling på konsollen.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Fjern appen, og installer den igen

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til "Groove".
  6. Vælg Delete.
  7. Gå til apps fra Xbox Dashboard, og vælg derefter Browse Apps.
  8. Vælg Groove-appen.
  9. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Løsning 2: Test Xbox Live-tjenesten

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, System Settings og derefter Network Settings.
  3. Vælg navnet på dit trådløse netværk, eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
  • Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, er konsollen tilsluttet korrekt.
  • Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, viser forbindelsestesten, hvor i forbindelsesprocessen fejlen opstod, og hvilken type fejl der er tale om. Skriv disse oplysninger ned, og prøv derefter Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl for at løse problemet.

Løsning 3: Slet din profil, og download den igen

Udfør disse trin for at slette den beskadigede profil:

1. Gå til Settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamer Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Slet kun profil. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.

Udfør disse trin for at downloade din Xbox Live-profil:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.

Bemærk! Hvis Download Profile ikke vises, er du sandsynligvis logget på. Tryk på X for at logge af din profil.

3. Angiv de Microsoft-kontooplysninger, der er knyttet til dit Xbox Live-aktiverede gamertag.

Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du angive legitimationsoplysningerne til en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.

4. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk). Download af profilen startes. Når din profil er downloadet, kan du vælge, om der skal angives en adgangskode til Microsoft-kontoen for at logge på din profil.

Bemærk! Indstillingen Remember Password er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på din Xbox Live-profil på denne konsol. Lad afkrydsningsfeltet være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil på denne konsol.

Løsning 4: Annuller systemopdateringer, og installer dem derefter igen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage.
  4. Tryk på følgende knapper i rækkefølge: LB, RB, X, LB, RB, X.
  5. Vælg den indstilling, der annullerer de installerede systemopdateringer. Konsollen genstartes automatisk, og derefter kan du downloade opdateringerne igen.