UFC.TV-app på Xbox 360

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge UFC.TV-appen, skal du opfylde følgende betingelser:

Download UFC.TV-appen

Udfør disse trin for at downloade appen:

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter UFC.TV-appen.
  4. Vælg UFC.TV, og vælg derefter Download.
  5. Vælg Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis du vil starte UFC.TV-appen senere, skal du gå til apps, My Video Apps og derefter UFC.TV.

Konfigurer UFC.TV på Xbox 360

1. Sørg for, at du har en konto på UFC.com og et UFC FIGHT PASS.
  2. Gå til apps, My Apps, og vælg derefter UFC.TV.
  3. Vælg Settings, og vælg derefter Account Settings.
  4. Skriv oplysningerne til din UFC-konto, og vælg derefter login.

Administrer din UFC FIGHT PASS-konto

Du kan administrere din UFC FIGHT PASS-konto fra en browser på en enhed med internetadgang. Gå ind på UFC FIGHT PASS, og log på med dine UFC-kontooplysninger.

Hvis du vil have hjælp til din UFC.TV-konto, skal du gå ind på UFC.TV Support.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at administrere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, følger UFC.TV-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontroller til at spærre for adgangen til visse typer tv-programmer, vil disse programmer blive markeret med et "forbudt"-ikon i UFC.TV-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du begrænser adgangen til Xbox Live-indhold ved hjælp af Børnesikring (Family Settings), kan du gå til Angiv indstillinger for forældrekontrol på Xbox 360.

Fejlfinding

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis UFC.TV-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Lyd- eller billedproblemer på Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer billeder eller lyd af god kvalitet til din app, kan du se Lyd- eller videoproblemer i en app på Xbox 360.

UFC.TV-appen svarer ikke

Hvis UFC.TV-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og markér UFC.TV-appen. Tryk på Y-knappen for at få adgang til Game Options.
  6. Vælg Delete, og bekræft derefter, at du vil slette alle de elementer, der er relateret til appen.
  7. Gå tilbage til Dashboard.
  8. Gå til apps og derefter til Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter UFC.TV-appen, og vælg den.
  10. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis appen stadig ikke svarer, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge UFC.TV-appen.

Videofejl

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

For at løse dette problem skal du vente i ca. et minut. Prøv derefter at starte indholdet igen.

Hvis du stadig får vist denne fejl, skal du gå tilbage til den forrige menu og vælge noget andet indhold, som du vil se. Gå til UFC.TV Support for at rapportere indholdsfejlen til UFC.TV.

Tilgængelighedsfejl

• Sorry, the UFC.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • UFC.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Gør følgende for at løse problemet:

1. Gå til http://www.xbox.com/status, og tjek, om der er problemer med tjenesteudbyderen.
  2. Hvis der ikke er nogen problemer med tjenesteudbyderen, og du får vist denne fejlmeddelelse, når du forsøger at starte UFC.TV-appen eller indhold i appen, skal du vente i ca. et minut. Prøv derefter at starte appen igen.
  3. Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, skal du slette UFC.TV-appen og installere den igen.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte Xbox Support.

UFC.TV er ansvarlig for alt indholdet i appen. Hvis du vil rapportere en fejl i forbindelse med indholdet i appen, skal du gå ind på UFC.TV Support.

Relaterede problemer