Hjælp til Viaplay-appen på Xbox 360

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Viaplay-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Viaplay-appen svarer ikke

Hvis Viaplay-appen ikke svarer, skal du slette appen og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til Viaplay.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Browse Apps, og vælg derefter Viaplay.
  9. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis du stadig får fejlen, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Viaplay-appen.

Forbindelsesfejl

• Can't connect to the Viaplay Service. Error code: 0C01
  • Can't connect to the Viaplay Service. Error code: 8009
  • Can't connect to the Viaplay Service. Error code: 0304

Du kan afhjælpe disse fejl ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Gå til Tjenestestatus, og tjek, om der er aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er nogen problemer, og du får vist denne fejl, når du forsøger at starte eller se programmer i appen, skal du vente i ca. et minut og derefter prøve igen.
  3. Hvis du bliver ved med at få vist denne fejl, skal du slette og geninstallere Viaplay-appen.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Tilgængelighedsfejl

• Sorry, the item you're interested in is no longer available.
  • Sorry, an error occured while attempting to play the media content.
  • Please select the retry button below or try again later.

For Viaplay-related service help, go to www.viaplay.se/viaplay/contact.

To check Xbox Live status, go to www.xbox.com/status.

• Sorry, the Viaplay service could not be reached at this time. Please select the retry button below or try again later. For Viaplay-related service help, go to viaplay.se/viaplay/contact. To check Xbox Live status, go to www.xbox.com/status.
  • Could not connect to the authorization service, please try again at a later time.
  • This sport event has not started yet. Please come back later.

Hvis du får vist en af disse fejl, skal du gøre følgende:

1. Gå til Tjenestestatus, og tjek, om der er aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er nogen problemer, skal du vente i ca. et minut og prøve igen.
  3. Hvis du får vist fejlen igen, skal du vælge noget andet, du gerne vil se.
  4. Gå til support.viaplay.se for at rapportere indholdsfejlen til Viaplay.
  • You must be logged in to play this content.

Gør følgende for at løse dette problem:

1. Sørg for, at du er logget på med en gyldig Viaplay-konto, som har aktivt abonnement knyttet til den.
  2. Hvis du er logget på, skal du logge af. Vent i ca. et minut, og prøv igen.
  3. Hvis du vil have hjælp til din konto, skal du kontakte Viaplay:
  • This sporting event is already completed and cannot be shown anymore.

Return to the previous menu and select something else to watch.

Gå til Viaplay.se/support for at rapportere indholdsfejlen.

Kontofejl

• An error occurred connecting to the authentication service. Try again later.

Denne fejl opstår, når du prøver at logge af din Viaplay-konto eller at fjerne tilknytningen mellem din Viaplay-konto og dit Xbox Live-gamertag. Der er problemer med at få kontakt til Viaplay-serverne.

1. Gå til Tjenestestatus, og tjek, om der er aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er nogen problemer, skal du vente i ca. et minut og derefter prøve at logge på din konto igen.
  3. Hvis du ønsker hjælp til din konto, kan du kontakte Viaplay.
  • The auth service could not be reached. Visit viaplay.se or xbox.com/status for more info.
  • Either the Username or Password is incorrect. Please attempt to login again.
  • You must enter both username and password to proceed.
  • There was an error linking your Viaplay account with Xbox gamertag.

Du kan afhjælpe disse fejl ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Gå til Tjenestestatus, og tjek, om der er aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er nogen rapporterede problemer, skal du prøve aktiveringsprocessen igen. Kontrollér din mailadresse og adgangskode igen for at sikre dig, at de er korrekte.
  3. Hvis du vil have hjælp til din konto, kan du kontakte http://support.viaplay.se.