Konfiguration og brug af Viaplay-appen på Xbox 360

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge Viaplay-appen, kræver det, at du har følgende:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto
  • Du skal have mindst 70 MB ledig plads
  • Et Viaplay-abonnement

Hent Viaplay-appen

1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Gå til Apps, og vælg Browse Apps.
  3. Søg efter Viaplay.

Vælg Viaplay for at downloade og installere appen. Hvis du vil starte Viaplay-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter Viaplay.

Knyt konsollen til din Viaplay-konto

1. Start Viaplay-appen, og log på ved hjælp af den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til dit Viaplay-abonnement.

Bemærk! Gå til viaplay.se/xbox for at oprette en konto, hvis du ikke allerede har et Viaplay-abonnement.

2. Angiv dine logonoplysninger, og vælg derefter Login.

Når du er logget på, vil du ikke blive bedt om at logge på igen, medmindre du logger af i selve Viaplay-appen på konsollen.

Se Viaplay

1. Gå til apps, vælg My Apps, og vælg derefter Viaplay.
  2. Når du starter Viaplay-appen, vil du blive bedt om at logge på ved hjælp af den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til dit Viaplay-abonnement. Når appen er aktiveret, vil du ikke blive bedt om at logge på igen.

Bemærk! Hvis du ikke abonnerer på Viaplay i øjeblikket, kan du springe logon over ved at vælge Preview. På denne måde kan du navigere i appen, men du vil ikke kunne afspille noget indhold. Hvis du forsøger at afspille indhold, vil du blive bedt om at logge på.

3. Fra Start-hubben kan du:
    • Se alle de udvalgte programmer, der vises i midten af hubben.
    • Gå til feltet Featured for at se anbefalinger.
  4. Hvis du ønsker yderligere valgmuligheder, kan du gå til:
    • Search – for at se efter bestemt indhold
    • TV – for at se foretrukne tv-programmer og nyhedsindhold
    • Movies – for at se dine favoritfilm
    • Sports – for at få vist en oversigt over direkte sportsbegivenheder, der kan ses via Viaplay
    • My Viaplay – for at logge af dit abonnement samt for at finde vigtige konto- og supportoplysninger
  5. Vælg noget, du vil se, og vælg derefter Play.

Fjern tilknytningen af konsollen fra din Viaplay-konto

Hvis du vil fjerne tilknytningen af dit Viaplay-abonnement fra konsollen, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Gå til My Viaplay-hubben.
  2. Vælg Logout.

Du vil stadig være i appen, men du vil ikke kunne afspille indhold. Hvis du vælger et program, du vil se, vil du blive bedt om at logge på.

Administrer din Viaplay-konto

Hvis du ønsker hjælp til din konto, kan du kontakte Viaplay:

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger børnesikring (Family Settings) til at kontrollere, hvilke programmer der kan ses via Xbox Live på din konsol, vil Viaplay-appen anvende de indstillinger, du har angivet. Hvis du har blokeret for anstødeligt indhold, vil indholdselementer med anstødeligt indhold blive markeret i appen med Parental Advisory-logoet, og brugerne skal indtaste din adgangskode for at få adgang til indholdet. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.