Film og tv-indhold, du tidligere har købt, mangler eller kan ikke længere afspilles på Xbox 360

Du købte indhold eller har indhold, der er købt via Film og tv på din Xbox 360-konsol, men indholdet mangler eller kan ikke afspilles.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek, at du har forbindelse til Xbox Live

Hvis der er problemer med forbindelsen, kan du prøve Løsning til Xbox 360-forbindelse.

Løsning 2: Log på din Xbox 360-konsol med den konto, du brugte, da du købte indholdet

Hvis du allerede er logget på med den konto, du brugte til at købe indholdet, men stadig oplever problemet, kan du tjekke disse spørgsmål:

Hvis du finder indholdet i fakturerings- og købsoversigten til en anden profil på din Xbox 360-konsol, skal du downloade denne profil igen til din Xbox 360-konsol. Prøv derefter at afspille indholdet igen. Hvis du vil downloade igen, skal du se Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.

Løsning 3: Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto

Hvis din konto mangler sikkerhedsoplysninger, f.eks. en alternativ mailadresse eller et telefonnummer, skal du tilføje disse for at synkronisere din videoliste.

Gå til Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto, og følg vejledningen for at føje sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto.

Løsning 4: Opdater din købsoversigt

Dette gør du ved at slette indholdet og derefter downloade det igen. Sådan gør du:

Vigtigt! Hvis du følger disse trin, mister du adgang til det materiale, som du eventuelt har lejet.

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg System Settings.
  3. Vælg Storage.
    Bemærk! Hvis du bliver bedt om at vælge en lagerenhed, skal du vælge All Devices.
  4. Vælg Memory Unit.
  5. Vælg System Items.
  6. Hvis de findes, skal du slette både Marketplace System Data og Rights Database.
    Bemærk! Det kan godt ske, at ingen af filerne findes. Det er ikke noget problem.
  7. Ryd systemcachen.
  8. Genstart konsollen.
  9. Start appen Movies & TV.
  10. Vælg My Videos.
  11. Vælg Account Management.
    Bemærk! Hvis feltet i øverste venstre hjørne viser "Show Movies", skal du markere dette og ændre det til "Show TV Shows".
  12. Tryk på knappen X på din controller for at vælge Refresh Purchase History.

Denne fremgangsmåde burde få dine videoer til at blive indlæst igen. Når du har opdateret købsoversigten, skal du lige vente et par minutter for at sikre, at alt indholdet er blevet indlæst. Hvor lang tid, det tager, afhænger af størrelsen på dit videobibliotek og din forbindelseshastighed.