Viewster-app på Xbox 360

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge Viewster-appen, skal du opfylde disse krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 128 MB ledig plads.
  • Du skal have en gratis Viewster-konto.

Download Viewster-appen

Udfør disse trin for at downloade appen:

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter Viewster-appen.
  4. Vælg Viewster-appen, og vælg derefter Download.
  5. Vælg Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis du vil se Viewster, skal du vælge Play Now. Hvis du vil starte Viewster-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter Viewster.

Tilknyt din Xbox 360-konsol til din Viewster-konto

Første gang du logger på appen, vil du blive bedt om at knytte din Viewster-konto til din Xbox 360-konsol. Det gør du ved at logge på med dit navn og din adgangskode til Viewster.

Hvis du ikke allerede har en gratis Viewster-konto, skal du oprette en. Du kan oprette en konto på en af følgende to måder:

Se Viewster

Hvis du vil se tv-programmer eller film via Viewster, skal du vælge en af kategorierne øverst på skærmen, herunder Just Watched, TV Series, Movies, og Trailers.

Du kan også vælge et af de elementer, der vises midt på skærmen.

Fjern tilknytning af Viewster-konto fra din Xbox 360-konsol

Du kan finde oplysninger om, hvordan du logger af Viewster-appen på Viewsters supportside.

Administrer din Viewster-konto

Du kan finde hjælp til at administrere din Viewster-konto på Viewsters supportside.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring (Family Settings) til at administrere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, følger Viewster-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger børnesikring til at spærre adgangen til visse typer tv-programmer, vil disse programmer blive markeret med et "forbudt"-ikon i Viewster-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring (Family Settings).

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du begrænser adgangen til Xbox Live-indhold ved hjælp af Børnesikring (Family Settings), kan du gå til Angiv indstillinger for forældrekontrol på Xbox 360.

Fejlfinding

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Viewster-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et problem med forbindelsen. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Lyd- eller billedproblemer på Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer billeder eller lyd af god kvalitet til din app, kan du se Lyd- eller videoproblemer i en app på Xbox 360.

Viewster-appen svarer ikke

Hvis Viewster-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings fra Xbox Dashboard og derefter til System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og markér Viewster-appen. Tryk på Y-knappen for at få adgang til Game Options.
  6. Vælg Delete, og bekræft derefter, at du vil slette alle de elementer, der er relateret til appen.
  7. Gå tilbage til Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter Viewster-appen, og vælg den.
  10. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis appen stadig ikke svarer, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Viewster-appen.

Application and availability errors

• Sorry, the VIEWSTER server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • VIEWSTER Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Hvis du får en af disse fejl, kan du prøve følgende løsninger:

• Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der vises en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side.
    • Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente, indtil meddelelserne forsvinder, og derefter prøve igen.
    • Hvis der ikke er nogen meddelelser, skal du vente i ca. et minut og derefter prøve at starte appen igen.
  • Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, kan du prøve at slette Viewster-appen og installere den igen.

Hvis ingen af disse løsninger afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Bemærk! Viewster er ansvarlig for problemer med indholdet af Viewster-appen. Du kan kontakte Viewsters kundeservice på viewster.freshdesk.com/support/home.

Indholdsfejl

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser, skal du vente i ca. et minut. Prøv derefter at starte indholdet igen.

Hvis du stadig får vist fejlen, skal du gå tilbage til den forrige menu og vælge noget andet indhold, som du vil se.

Du kan give Viewster besked om indholdsfejl ved at kontakte deres kundeservice på viewster.freshdesk.com/support/home.

Relaterede problemer