Hjælp til Viki-app på Xbox 360

I denne artikel beskrives det, hvordan du løser problemer med Viki-appen på Xbox 360.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Viki-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Viki-appen svarer ikke

Hvis Viki-appen ikke svarer, skal du slette den og derefter installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til "Viki".
  6. Vælg Delete.
  7. Gå tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Browse Apps, og vælg derefter Viki.
  9. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Viki-appen.

Appfejl og tilgængelighedsfejl:

• Sorry, the Viki server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Viki server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Viki Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Benyt følgende fremgangsmåde for at løse problemet:

1. Gå til Service status, og kontrollér, om der rapporteret nogen problemer med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er rapporteret nogen problemer, og du får vist fejlmeddelelsen, når du forsøger at starte Viki-appen eller prøver at få adgang til indhold i appen, skal du vente i ca. ét minut og derefter starte appen igen.
  3. Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, skal du slette og geninstallere Viki-appen.
  4. Hvis problemet ikke løses, skal du kontakte Xbox Support.

Videofejl:

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Hvis du får vist en af disse fejl, skal du vente i ca. et minut og derefter prøve at få adgang til indholdet igen.

Hvis du bliver ved med at modtage samme fejl, skal du vælge et andet program, du kan se.

Bemærk! Viki er ansvarlig for alt indholdet i Viki-appen. Hvis du vil rapportere en fejl i indholdet i appen, skal du sende en mail til info@viki.com.