Konfigurer og brug Viki-appen på Xbox 360

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge Viki-appen på Xbox 360, skal du have følgende:

• En Xbox Live-konto
  • Mindst 130 MB ledig plads

Download Viki-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter Viki.
  4. Vælg Viki for at downloade og installere appen.

Hvis du vil starte Viki-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter Viki.

Se Viki

1. Gå til apps, My Apps, og vælg derefter Viki.
  1. Fra Main-hubben kan du:
    • Vælge at se alle de foreslåede programmer, der vises i midten.
    • Vælge Featured, hvis du vil have vist de udvalgte videoer.
    • Vælge Recently Watched , hvis du vil gense indhold, du allerede har set.

Eller navigere til TV Shows, Movies, Music eller News for at søge efter andet indhold eller navigere til Search-hubben for at finde specifikke programmer.

1. Vælg noget, du vil se, og vælg derefter Play.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at administrere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, følger Viki-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. ikke tillader, at der vises programmer med en særlig klassifikation på din Xbox 360-konsol, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i Viki-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.