Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.

Se MSN Video på Xbox 360

Løsninger

MSN med MSNBC, ninemsn og MSN Video giver dig de bedste nyhedsudsendelser, sportsbegivenheder og underholdningsvideoer på tværs af nettet 24 timer i døgnet året rundt.

Følg disse trin for at se MSN Video

  1. Log på ved hjælp af dit Xbox LIVE-gamertag.
  2. Gå til Video hub, og vælg MSN.
  3. Fra featured hub kan du:
    1. Se en af ​​de udvalgte videoer, der vises i midten af hubben
    2. Gå til search, popular eller browse for at filtrere indhold i henhold til den relevante kategori
  4. Vælg noget, som du vil se, og vælg derefter Play.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Se MSN Video på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?