Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Konfigurer og brug MSN med MSNBC-appen på Xbox 360

Krav til app

Hvis du vil se MSN med MSNBC.com på konsollen, skal du opfylde disse krav:

  • Du skal være logget på en Xbox Live-konto
  • Du skal have mindst 75 MB ledig lagerplads

Hent appen MSN med MSNBC.com

  1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps, My Apps og derefter Browse Apps.
  3. Søg efter MSN.
  4. Vælg MSN for at downloade og installere appen.

Hvis du vil starte MSN på et senere tidspunkt, skal du gå til apps, My Apps og derefter MSN.

Se MSN med MSNBC.com

Sådan ser du MSN med MSNBC.com:

  1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Gå til Video hub, og vælg MSN.
  3. Fra featured hub kan du gøre følgende:
    • Se en af de udvalgte videoer, der vises i midten af hubben.
    • Gå til søgefeltet eller populære videoer, eller filtrer indholdet efter den relevante kategori.
  1. Vælg noget, som du vil se, og vælg derefter Play.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfigurer og brug MSN med MSNBC-appen på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side