Hjælp til MSN med MSNBC til Xbox 360

Spørgsmål om MSN med MSNBC.com på Xbox 360

Hvis du har spørgsmål vedrørende MSN med MSNBC, kan du få hjælp på support.msn.com.

Hvis MSN med MSNBC-appen på Xbox 360 ikke svarer

Hvis appen MSN med MSNBC ikke svarer, skal du slette appen og downloade den igen:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (sandsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til MSN.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå derefter tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search apps.
  9. Gå til eller søg efter MSN, og vælg derefter appen.
  10. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis en af følgende fejlmeddelelser, når du installerer eller kører MSN med MSNBC-appen:

Forbindelsesfejl

• Sorry, the MSN service is not available right now. Please try again later.

Gør følgende for at løse problemet:

1. Vent i ca. et minut, og prøv derefter at installere eller køre appen igen.
  2. Tjek status for MSN-tjenesten.
  3. Prøv løsningerne i Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse.

Tilgængelighedsfejl

• Sorry, the video you're interested in is no longer available.
  • Sorry, either the current video or the MSN service is not available right now. Please try again later.
  • The page you are trying to view does not exist.
  • There are currently no videos available for this category. The editorial team has not programmed anything here. Please check back at a later date.
  • The video is not loading properly. We are attempting to reload the video now.
  • Du kan løse dette problem ved at afslutte MSN med MSNBC-appen og derefter starte den igen.

Du kan løse problemet ved at vælge at afspille en anden video.

Områdefejl

• MSN cannot be run in your region.

MSN med MSNBC-appen kan ikke køres i det område, hvor du har din internetudbyder og internetforbindelse. Hvis du er i et land, hvor MSN med MSNBC-appen er tilgængelig, skal du slette MSN med MSNBC-appen og downloade den igen.