Sådan kan du logge på flere forskellige apps med forskellige Microsoft-konti

Log på andre Xbox-apps med forskellige Microsoft-konti

Her kan du se, hvordan du logger på flere forskellige Xbox-apps med forskellige Microsoft-konti. Dette kan du få brug for, hvis du vil logge på en Xbox-app (f.eks. Xbox Music) med en anden Microsoft-konto end den, som du bruger til en anden Xbox-app (f.eks. Xbox Video).

Trin 1: Opret en lokal konto på din computer

1. Log på din Windows 8- eller Windows 8.1-computer, og tryk eller klik derefter på amuletten Søg.
  2. Skriv brugerkonti, og tryk eller klik derefter på Tilføj, slet og administrer andre brugerkonti.
  3. Klik eller tryk på Tilføj en konto under Administrer andre konti.
  4. Tryk eller klik på Log på uden en Microsoft-konto (anbefales ikke) under Hvordan skal denne person logge på?.
  5. Tryk eller klik på Lokal konto under Tilføj en bruger.
  6. Tilføj brugernavnet, adgangskoden og adgangskodetippet for den lokale konto. Tryk eller klik på Næste, og tryk eller klik derefter på Udfør.
  7. Genstart computeren.

Trin 2: Log på computeren med din nye lokale konto

1. Tryk eller klik på den venstrevendte pil, der vises ud for dit navn og billede, på logonskærmen.
  2. Tryk eller klik på den lokale konto, du lige har oprettet.
  3. Log på med den adgangskode, du har angivet for denne konto.

Trin 3: Log på en Xbox-app, og vælg den Microsoft-konto, du vil bruge til denne konto

1. Tryk eller klik på en Xbox-app (f.eks. Xbox Music) på startskærmen.
  2. Tryk eller klik på Log på øverst til højre.
  3. Tryk eller klik på Log på hver app for sig i stedet (anbefales ikke) under Skift til en Microsoft-konto på denne pc.
  4. Under Tilføj din Microsoft-konto skal du skrive mailadressen og adgangskoden til den Microsoft-konto, som du vil bruge til denne app.
    Bemærk! Du kan vælge en hvilken som helst af dine Microsoft-konti til at logge på denne Xbox-app, men når du har valgt, kan du ikke ændre kontoen til din nye lokale konto. Men du vil stadig kunne bruge en anden Microsoft-konto til andre Xbox-apps.