Log på din YouTube-konto til Xbox på Xbox 360

Få adgang til dine YouTube-abonnementer på Xbox

Du kan logge på din YouTube-konto på konsollen, så du nemt får adgang til dine YouTube-abonnementer og -afspilningslister, f.eks. Watch Later og Favorites.

Log på YouTube på Xbox Live

Inden du går i gang, skal du have en YouTube-konto. Hvis du ikke har en, kan du gå til YouTube, klikke på Log ind og derefter klikke på Opret en konto.

Log på din YouTube-konto

1. Hvis du ikke har installeret YouTube på konsollen, kan du installere YouTube-appen.
  2. Log på din konsol.
  3. Gå til Apps på konsollen, vælg Mine apps, og vælg derefter YouTube.
  4. Vælg LOG PÅ, og vælg derefter introduktion.
  5. Skriv den kode, der vises på skærmen, ned.
  6. Gå til YouTube.com/activate i en webbrowser Log på din YouTube-konto, hvis du bliver bedt om det.
  7. Angiv den kode, du skrev ned, og klik på Continue.
  1. Klik på Accept for at give YouTube-appen lov til at oprette forbindelse til din YouTube-konto.
  1. Gå tilbage til konsollen.

YouTube-kontoen er nu forbundet med Xbox Live-kontoen.

Nu kan du bruge YouTube-appen, og gå til ABONNEMENTER for at få vist dine YouTube-abonnementer. Hvis du vil se dine afspilningslister, skal du gå til KONTO og vælge afspilningslister.