Hjælp til YouTube-appen på Xbox 360

Bemærk! Du kan få yderligere support til YouTube-appen på siden med support til YouTube på konsol.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis YouTube-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

YouTube-appen svarer ikke

Hvis YouTube-appen ikke svarer, skal du slette den og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og markér <YouTube>-appen. Tryk på Y-knappen for at få adgang til Game Options.
  6. Vælg Delete, og bekræft derefter, at du vil slette alle de elementer, der er relateret til appen.
  7. Gå tilbage til Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter YouTube-appen, og vælg den.
  10. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis appen stadig ikke svarer, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge YouTube-appen.

Forbindelsesfejl

• Can't connect to the YouTube Service. Error code: 0C01/8009/0304
  • Sorry, YouTube isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.

Gør følgende for at løse problemet:

1. Tjek status for YouTube-tjenesten.
  2. Hvis YouTube-tjenesten kører, skal du vente i ca. et minut og derefter prøve at starte appen igen eller afspille indholdet.
  3. Hvis du fortsat får vist en af disse fejlmeddelelser, skal du slette og geninstallere YouTube-appen.

Hvis ingen af disse løsninger afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Kontofejl

• Account pairing was not successful. Please try again later.

Gør følgende for at løse problemet:

1. Hvis du ser denne fejlmeddelelse, betyder det, at din YouTube-konto ikke er blevet linket til dit Xbox-gamertag. Tjek dine legitimationsoplysninger, og prøv at udføre aktiveringsprocessen igen.
  2. Hvis du stadig får denne fejlmeddelelse, når du logger på, skal du lukke appen, starte appen igen og derefter prøve at logge på. Du kan få mere hjælp til denne fejl på siden med support til YouTube på konsol.
  • For full access, you need a YouTube account. You need to sign in.

Gør følgende for at løse problemet:

1. For at kunne bruge en YouTube-konto med appen skal du have en YouTube-konto, som er linket til det gamertag, der er knyttet til din Xbox Live-konto.

Tilgængelighedsfejl

• Sorry, but the item you requested to view ({0}) is no longer available.
  • Sorry, the item you're interested in is no longer available
  • Sorry, this video cannot be played.
  • Sorry, but we cannot display the item you requested to view

Gør følgende for at løse problemet:

1. Vent i ca. et minut. Prøv derefter at afspille indholdet igen.
  2. Hvis du stadig får vist denne fejl, skal du gå tilbage til den forrige menu og vælge noget andet indhold, som du vil se.
Hvis du vil give YouTube besked om indholdsfejlen, skal du kontakte YouTube Hjælp.

Hvis du oplever en af følgende fejl, skal du slette appen og gå til Store for at downloade den seneste version.
  • Appen går i stå på velkomstbilledet, hvor der vises en venteanimation, indtil meddelelsen "YouTube is Unavailable" ("YouTube er ikke tilgængelig") vises.
  • Noget indhold vises, men visse typer navigation/søgninger medfører, at appen går i står, og der vises en venteanimation sammen med meddelelsen "YouTube is Unavailable" ("YouTube er ikke tilgængelig").
  • Appen kommer til startskærmen, men der vises ikke noget indhold.
  • Der visers indhold, men du får en fejlmeddelelse, når du prøver at afspille indhold.
  • Der vises indhold, men når du prøver at afspille indhold, startes der en video, som angiver en fejl.

Fejl i ydeevnen

• The current network cannot support quality video playback. The current video has been paused and you may choose to continue at a later time.

Gør følgende for at løse problemet:

1. Gå til Problemer med forbindelseshastighed eller afbrudte forbindelser for at forbedre netværksydelsen.

Fejl med forældrekontroller

• Xbox Live child accounts are not allowed to use this application

Brugere med en Xbox Live-barnekonto har ikke tilladelse til at logge på eller starte YouTube-appen på din konsol.

• This app provides access to unrated video content

Denne advarsel vises, når en bruger med en Xbox Live-teenagerkonto logger på YouTube-appen. Disse brugere har tilladelse til at anvende YouTube-appen, men de kan muligvis ikke ændre indstillingen for YouTube-sikkerhedstilstanden fra Strict til Moderate eller Off. Det afhænger af deres indholdstilladelsesniveau, om de kan det. Dette tilladelsesniveau skal ændres under børnesikringsindstillingerne (Family Settings) på konsollen. Det kan kun gøres af en voksenkonto. Du kan finde flere oplysninger om indstillingerne for sikkerhedstilstand i Brug sikkerhedstilstand til at filtrere YouTube-videoer på Xbox 360.

Områdefejl

• Video cannot be played in your country/region

Den person, der ejer copyright til videoen, eller YouTube, tillader ikke, at den valgte video afspilles i det land eller område, hvor du bor, eller hvor dit gamertag er oprettet.

Få support

Både YouTube og Microsoft yder support til YouTube på Xbox Live. Følgende oplysninger giver et overblik over, hvilke supportområder virksomhederne hver især dækker:

YouTube-support

Gå til YouTube Hjælp for at få hjælp til følgende emner:

• Konfiguration af YouTube-konto
  • YouTube-streaming og -indhold
  • Din YouTube-konto

Xbox-support

Xbox Support yder hjælp til følgende emner:

• Brug af YouTube-appen
  • Konfiguration af Xbox Live-konto
  • Fakturering og tjenester på Xbox Live