Brug sikkerhedstilstand til at filtrere YouTube-videoer på Xbox 360

YouTube-appen på Xbox 360 indeholder en sikkerhedstilstand, som du kan bruge, hvis nogle familiemedlemmer ikke skal kunne se videoer, der indeholder potentielt anstødeligt materiale, på din konsol. YouTube bruger markering af grupper og andre teknikker til at filtrere potentielt anstødeligt materiale.

Sikkerhedstilstanden for YouTube-appen er som standard indstillet til "Moderate".

Skift indstilling for YouTube-sikkerhedstilstand

1. Gå til TV & Movies, My Video Apps på din konsol, og vælg derefter YouTube.
  2. Gå til Settings, og vælg safety mode.
  3. Vælg On eller Off.