Konfigurer og brug YouTube-appen på Xbox 360

Se YouTube-videoer på din Xbox 360

Se en række originale videoer fra YouTube på din Xbox 360-konsol. YouTube på Xbox Live giver dig adgang til en hel verden af spændende indhold – lige fra de bedste virale videoer til spiltip.

Hvis du vil bruge YouTube-appen, skal du:

• Være logget på en Xbox Live-konto
  • Have mindst 83 MB ledig lagerplads
  • Have en højhastighedsforbindelse til internettet
Denne video forklarer, hvordan du kan se YouTube på dit tv via din Xbox 360-konsol.

Download YouTube-appen, så du kan streame onlinevideoer på Xbox 360

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter YouTube.
  4. Vælg YouTube, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen. Når du har downloadet appen, startes den automatisk, og du kan gennemse det tilgængelige indhold.

Hvis du vil starte YouTube på et senere tidspunkt, skal du vælge My Apps og derefter YouTube. Du kan også starte YouTube ved at vælge Video og derefter My Video Apps.

Hvis du har en YouTube-konto, kan du logge på din YouTube-konto og få adgang til dine YouTube-abonnementer og -afspilningslister.