Fejlfinding i forbindelse med Zattoo-appen på Xbox 360

Oversigt

Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med Zattoo-appen på Xbox Live.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis indholdet ikke afspilles jævnt i Zattoo-appen, er der muligvis et forbindelsesproblem. Se Problemer med forbindelseshastighed eller afbrudte forbindelser.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Zattoo-appen svarer ikke

Hvis Zattoo-appen ikke svarer, skal du slette appen og installere den igen:

1. Fra Xbox Dashboard skal du gå til Settings og derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (sandsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til Zattoo.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Browse Apps, og vælg derefter Zattoo.
  9. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Hvis du stadig får vist denne fejl, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Zattoo-appen.

Forbindelsesfejl

• Zattoo Server unavailable. Sorry, the Zattoo server isn’t available right now. Please exit the application and try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • Zattoo Server unavailable. Sorry, the Zattoo server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to xbox.com/status.
  • Error. An error has occurred within the application.

Hvis du får en af disse fejlmeddelelser, skal du gå til Tjenestestatus for at tjekke, om der er nogen aktuelle problemer med Xbox Live eller Zattoo-appen. Hvis der ikke er nogen problemer, og du får vist en af disse fejlmeddelelser, når du forsøger at starte Zattoo-appen, skal du vente i ca. et minut og derefter prøve at starte appen igen.

Hvis du får fejlmeddelelsen igen, skal du prøve at slette og derefter geninstallerer appen.

Hvis du bliver ved med at få vist en fejlmeddelelse, kan du se Problemer med forbindelseshastighed eller afbrudte forbindelser.

Hvis ingen af disse løsninger virker, skal du kontakte Xbox Support.

Programfejl

• Error. There was an error in the process unlinked. Prøv igen senere.
    Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, betyder det, at der var et problem med at fjerne tilknytningen af din Zattoo-konto fra din Xbox 360-konsol.

På konsollen skal du afslutte Zattoo-appen og derefter starte den igen og prøve at fjerne tilknytningen til din Zattoo-konto fra konsollen.
    1. Vælg hubben Einstellungen.
    2. Vælg Kontoverknu pfung aufheben.
    3. Vælg Konto Trennen.

Tilgængelighedsfejl

• Item Unavailable. Sorry, the item you're interested in is no longer available.

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, skal du gå tilbage til den forrige menu og vælge noget andet indhold, som du vil se.

Hvis du vil gøre Zattoo opmærksom på denne fejl, skal du gå til Willkommen beim Zattoo Help Center.

• Hvis du har et betalt abonnement på Zattoo, skal du logge på din Zattoo-konto og vælge Submit A Request for at få hjælp.
    • Hvis du har et gratis abonnement på Zattoo, kan du gå til brugerforummerne på Zattoo og søge efter en løsning.

Kontofejl

• Welcome to Zattoo. You must be signed in to Xbox Live to use Zattoo.

For at løse dette problem skal du kontrollere, at du er logget på din Xbox Live-konto.

• Welcome to Zattoo on Xbox. Either the Username or Password is incorrect. Please attempt to login again.
  • Welcome to Zattoo on Xbox. Unrecognized username. Please go to www.zattoo.com and signup.
  • Welcome to Zattoo on Xbox. Both Username and Password cannot be empty.

Hvis du får en af disse fejlmeddelelser, betyder det, at de angivne oplysninger ikke svarer til den aktive Zattoo-konto.

Hvis du vil kontrollere din Zattoo-konto eller tilmelde dig en ny Zattoo-konto, skal du gå til Zattoo.com.

Zattoo på Xbox Live Konfigurer Zattoo-appen på Xbox-fejlfinding Xbox Live-forbindelsesfejl Problemer med forbindelseshastighed eller afbrydelser