Fejlfinding i forbindelse med Zattoo-appen på Xbox 360

Om Zattoo

Brugere af Zattoo-appen kan få adgang til 55 kanaler med tyske tv-programmer via Xbox.

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge Zattoo-appen, kræver det, at du:

• Er logget på en Xbox Live-konto
  • Har mindst 116 MB ledig lagerplads
  • Har en Zattoo-konto (gratis; betalte abonnementer findes også)

Download Zattoo-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps, og vælg Browse Apps.
  3. Søg efter Zattoo.
  4. Vælg Zattoo for at downloade og installere appen. Appen startes automatisk, når den er downloadet.
  5. Du vil blive bedt om at logge på med brugernavnet og adgangskoden til din Zattoo-konto.
    Hvis du ikke allerede har en Zattoo-konto, skal du oprette en. Det er gratis. Hvis du vil oprette en Zattoo-konto, skal du klikke på beenden i nederste højre hjørne af skærmen eller gå til Zattoo.com.
    Når du først er logget på din Zattoo-konto, vil du ikke blive bedt om at logge på igen, medmindre du logger af inde fra Zattoo-appen.
  6. Når du er logget på, kan du gennemse kataloget og se detaljer om tilgængeligt indhold.
    Hvis du vil starte Zattoo-appen senere, skal du gå til TV & Video, My Video Apps og derefter Zattoo.

Se Zattoo-appen

1. Gå til TV & Video, My Video Apps og derefter Zattoo.
    Første gang du starter appen, vil du blive bedt om at aktivere appen og knytte din Zattoo-konto til din Xbox 360-konsol og dit Xbox Live gamertag. (se "Tilknyt eller fjern din Zattoo-konto med din Xbox-konsol og dit gamertag" nedenfor).
  2. Log på din Zattoo-konto, og vælg derefter Zattoo.
  3. Fra Zattoo hubben kan du gøre følgende:
    • Se alt det udvalgte indhold, der vises i midten af hubben.
    • Gå til Mehr Kanale for at søge efter andre kanaler
  4. Vælg noget, du vil se eller lytte til, og vælg derefter Play.

Tilknyt eller fjern din Zattoo-konto med din Xbox-konsol og dit gamertag

Første gang du starter Zattoo-appen, vil du blive bedt om at knytte din Zattoo-konto til din Xbox 360-konsol og dit Xbox Live gamertag.

Tilknyt din Zattoo-konto til din konsol og dit gamertag

1. Første gang du starter appen, vises logonskærmen, hvor du bliver bedt om at angive det brugernavn og den adgangskode, som er knyttet til din Zattoo-konto. Hvis du ikke har en Zattoo-konto, kan du oprette en ny konto på Zattoo.com.
  2. Når du har angivet brugernavn og adgangskode, skal du vælge Login.
    Når du først er logget på din Zattoo-konto, vil du ikke blive bedt om at logge på igen, medmindre du logger af inde fra Zattoo-appen.

Fjern tilknytningen af din Zattoo-konto fra din konsol og dit gamertag

1. På din konsol skal du vælge hubben Einstellungen.
  2. Vælg Kontoverknu pfung aufheben.
  3. Vælg Konto Trennen.

Administrer din Zattoo-konto

Hvis du har problemer med din Zattoo-konto, skal sende en mail til Zattoo@univision.com.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, anvender Zattoo-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontrol til at begrænse adgangen til visse tv-programmer, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i Zattoo-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du begrænser adgangen til Xbox Live-indhold ved hjælp af Børnesikring (Family Settings), kan du gå til Forældrekontrol på Xbox 360-konsollen.