Du kan se, at musiknummerets længde er "0:00", når du afspiller musik med Groove Music Pass på Xbox 360

Du kan se, at længden på musiknummeret er "0:00", og du kan ikke afspille nogen numre, når du prøver af afspille musik via dit Groove Music Pass på din Xbox 360-konsol.

Dette kan betyder, at der ikke er nok sikkerhedsoplysninger på den Microsoft-konto, som du bruger til at få adgang til dit Groove Music Pass.

Løsninger

Du kan prøve at løse dette problem ved at angive flere sikkerhedsoplysninger på din Microsoft-konto. Dette gør du ved at gå til Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto og følge instruktionerne:

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Relaterede problemer