Tilslut Xbox 360-konsollen til et lydsystem

Oversigt

Læs oplysningerne nedenfor for at finde ud af, hvordan du tilslutter din Xbox 360 E-, Xbox 360 S- eller originale Xbox 360-konsol til et lydsystem.

Bemærk! Hvis du tilslutter din konsol direkte til dit tv med et HDMI-kabel, skal du også bruge følgende til tilslutningen til et lydsystem:

• Xbox 360 E-konsol:
    Et standardstereolydkabel, der bruges til at tilslutte dit tv direkte til dit lydsystem. Kabelkravene kan variere alt efter producenten. Du kan finde oplysninger om, hvordan du sender lyd til en ekstern kilde, i manualen til dit tv.
  • Xbox 360 S-konsollen:
    • Et digitalt lydkabel (S/PDIF eller TOSLINK)
      -eller-
    • Et standardstereolydkabel og en HDMI-lydadapter
      Bemærk! Xbox 360 S har en indbygget S/PDIF-port (optisk lyd) til det digitale lydkabel. Hvis du skal bruge en HDMI-lydadapter til dit system, fås den som ekstraudstyr.
  • Den originale Xbox 360-konsol:
    • Et digitalt lydkabel (S/PDIF eller TOSLINK) og en HDMI-lydadapter
      -eller-
    • Et standardstereolydkabel og en HDMI-lydadapter

Emner

Xbox 360 E-konsol

Hvis du vil have stereolyd, når du bruger Xbox 360 E-konsollen, skal du tilslutte dit tv til dit lydsystem. Sådan gør du:

picture
  1. Lad HDMI-kablet være tilsluttet til tv'et til video.
  2. Brug et standardstereokabel, der anbefales af tv-producenten, og tilslut den ene ende af dette kabel til outputporten på dit tv.
  3. Tilslut den anden ende af kablet til lydinputporten på din modtager.

Xbox 360 S-konsollen

• Sådan tilslutter du din konsol til et lydsystem med digital lyd, når den er tilsluttet dit tv via et HDMI-kabel:
picture
  1. Lad HDMI-kablet være tilsluttet til tv'et til video.
  2. Tilslut den ene ende af det digitale lydkabel til S/PDIF-porten (optisk lyd) på konsollen.
  3. Tilslut den anden ende af det digitale lydkabel til den digitale lydindgang på din modtager.
  • Sådan tilslutter du din konsol til et lydsystem, når den er tilsluttet dit tv via et AV-kabel:
picture
  1. Lad AV-kablet være tilsluttet til tv'et til video.
  2. Tag lydstikkene ud af tv'et eller computerskærmen.
  3. Tilslut den ene ende af det digitale lydkabel til S/PDIF-porten (optisk lyd) på konsollen.
  4. Tilslut den anden ende af det digitale lydkabel til den digitale lydindgang på din modtager.

Den originale Xbox 360-konsol

• Sådan tilslutter du din konsol til et lydsystem, når den er tilsluttet dit tv via et HDMI-kabel:
picture
  1. Lad HDMI-kablet være tilsluttet til tv'et eller skærmen – det overfører videosignalet.
  2. Tilslut HDMI-lydkablet til AV-porten på konsollen.
  3. Tilslut den ene ende af det digitale lydkabel til HDMI-lydadapteren.
  4. Tilslut den anden ende af det digitale lydkabel til den digitale lydindgang på din modtager.
  • Sådan tilslutter du din konsol til et lydsystem, når den er tilsluttet dit tv via et AV-kabel:
picture
  1. Lad AV-kablet være tilsluttet til tv'et til video.
  2. Tag lydstikkene ud af tv'et eller computerskærmen.
  3. Tilslut den ene ende af det digitale lydkabel til TOSLINK-porten på AV-kablet.
  4. Tilslut den anden ende af det digitale lydkabel til den digitale lydindgang på din modtager.

Tilslut til et lydsystem ved hjælp af et standardstereolydkabel.

Tilslutningen til et lydsystem ved hjælp af et standardstereolydkabel foregår på samme måde, uanset hvilken Xbox-konsol du bruger. Sådan gør du:

picture
  1. Lad HDMI-kablet være tilsluttet til tv'et til video.
  2. Tilslut HDMI-lydkablet til AV-porten på konsollen.
  3. Tilslut de hvide og røde lydstik på stereolydkablet til de tilsvarende porte på HDMI-lydadapteren.
  4. Tilslut stikkene i den anden ende af stereolydkablet til stereoindgangsportene på din modtager.