Hjælp til Windows Media Center på Xbox 360

Stream musik, billeder og video

Du kan bruge Windows Media Player til at streame musik, billeder og video til din Xbox 360-konsol fra en hvilken som helst computer på dit hjemmenetværk.

Nogle Windows Media Center-funktioner er ikke tilgængelige, når du bruger din Xbox 360-konsol som en extender. Hvis du vil vide, hvilke funktioner, der ikke er tilgængelige, kan du se Windows Media Center-extendere: Ofte stillede spørgsmål.

Konfigurer Windows Media Center med Xbox 360

Windows Media Center