Konfigurer Xbox 360 som en Windows Media Center-extenderenhed

Oversigt

Bemærk! Xbox One understøtter ikke streaming af medier fra Windows Media Center.

Du kan bruge Windows Media Center til at streame musik, billeder og video til din Xbox 360-konsol fra en hvilken som helst computer på dit hjemmenetværk. Følgende trin gælder for de Windows-versioner, der omfatter Media Center (Windows 7 Ultimate, Windows 7 Professional, Windows 7 Home Premium og Windows 7 Enterprise). Du kan finde hjælp til at installere Windows Media Center på din computer i Windows Media Center.

Trin 1: Opret forbindelse fra konsollen til netværket

Hvis du allerede har oprettet forbindelse fra din konsol til netværket, kan du gå til trin 2 nedenfor.

Hvis ikke, skal du oprette forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Test derefter, om Xbox-konsollen har forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på Xbox-controlleren.
picture
  1. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
picture
  1. Vælg Network Settings.
picture
  1. Vælg navnet på dit trådløse netværk, eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
picture
  1. Vælg Test Xbox Live Connection.
picture

Hvis status for netværksforbindelsen er Connected, skal du gå til trin 2 nedenfor. Ellers skal du vælge More Info på konsollen og følge forslagene.

Trin 2: Fjern tidligere forbindelser (hvis relevant)

Hvis du tidligere har oprettet forbindelse fra en computer til din Xbox 360-konsol, skal du fjerne den eksisterende forbindelse.

Du kan fjerne de tidligere forbindelser på din computer eller din Xbox-konsol:

Trin på computeren: Fjern tidligere forbindelser

1. Start Windows Media Center.
  2. Klik på Pil ned i bunden af menuen, og klik på Indstillinger under Opgaver.
picture
  1. Klik på Extender.
picture
  1. Klik på Xbox 360 Media Center Extender.
  2. Klik på Fjern.
  3. Klik på Næste.

Trin på konsollen: Fjern tidligere forbindelser

1. Gå til My Settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Computers.
  3. Vælg Windows Media Center.
  4. Vælg Disconnect.
  5. Tryk på B-knappen på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Trin 3: Find konfigurationsnøglen på konsollen

1. Gå til Apps på konsollen, vælg My Apps, og vælg derefter Windows Media Center.
  2. Tip Kan du ikke se Apps? Du skal muligvis opdatere softwaren til din Xbox 360-konsol.
  3. Vælg Continue.
  4. Skriv den 8-cifrede konfigurationsnøgle ned.

Trin 4: Føj din konsol til Windows Media Center

1. Start Windows Media Center på computeren.
  2. Gå til Opgaver, og klik derefter på Tilføj extender.
  3. Angiv den 8-cifrede konfigurationsnøgle fra trin 3, når du bliver bedt om det.
  4. Klik på Næste for at fuldføre konfigurationen.

Trin 5: Start Windows Media Center på konsollen

Gå til Apps, vælg My Apps, og vælg derefter Windows Media Center. Det tager lidt tid, inden dine mediebiblioteker er oprettet, første gang du bruger Windows Media Center på konsollen.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Bemærk, at indhold i Xbox-supportforummer kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.