Foretag fejlfinding i forbindelse med lydproblemer på Xbox 360

Oversigt

Hvis du har lydproblemer, skal du først tjekke disse tip. Derefter kan du prøve fejlfindingsløsningen nedenfor:

Hvis du får vist en fejlkode eller statuskode, når du har problemet, kan du søge efter en løsning på siden Søg efter fejlkode og statuskode.

Løsninger

Prøv et andet kabel

Prøv om muligt med et andet kabel. Du kan f.eks. tilslutte din Xbox-konsol med et andet HDMI-kabel og derefter udføre testen igen.

Tjek, at lyden er konfigureret korrekt

Hvis dit system bruger optisk digitalt lydoutput eller HDMI-lydoutput, skal du tjekke, at det digitale output er konfigureret korrekt. Sådan gør du:

Bemærk! Denne fremgangsmåde gælder kun for systemer, der bruger optisk digitalt lydoutput eller HDMI-lydoutput.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
En tegning viser en finger, der trykker på Guide-knappen på en Xbox 360-controller.
  1. Vælg Settings, og vælg derefter System Settings.
Et skærmbillede viser menuen Xbox Guide, hvor indstillingen System Settings er fremhævet.
  1. Vælg Console Settings.
  2. Vælg Audio.
  3. Vælg den konfigurationsindstilling, der passer til dit system.

Slå automatisk registrering fra

Når du starter din Xbox 360, kommunikerer konsollen med det tv eller den skærm, der er tilsluttet. Under dette "handshake" fortæller skærmen din Xbox, hvilke funktioner der understøttes. Der er imidlertid nogle tv'er, som ikke udfører dette "handshake" korrekt, så din konsol er muligvis ikke konfigureret til den bedste ydeevne.

Du kan teste, om det er tilfældet, ved at slå skærmregistrering fra. Sådan gør du:

Bemærk! Hvis du slår skærmregistrering fra, skal du konfigurere lyd- og videoindstillingerne manuelt.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Console Settings.
  4. Vælg Display.
  5. Vælg Display Discovery.
  6. Vælg Disable.
  7. Sluk Xbox 360-konsollen, og tænd den derefter til igen. Test, om lyden virker korrekt.

Der er lyd, men ikke noget billede

Prøv følgende:

• Kontrollér, at tv'et er tændt.
  • Skift mellem AV-kilder og -input på dit tv.
  • Fjern eventuelle enheder, f.eks. en modtager, mellem konsollen og tv'et.
  • Hvis tv'et har en miljø- eller energisparetilstand, skal du slå denne funktion fra under tv-billedindstillingerne.

Hvis du bruger Xbox 360 E-konsollen, kan du prøve følgende:

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag alle lyd- og videokablerne (herunder hovedtelefoner) ud på konsollens bagside.
  3. Tilslut kun HDMI-kablet til bagsiden af konsollen. Tilslut derefter HDMI-kablet til en indgang på dit tv.

Der er billede, men ingen lyd

Prøv følgende:

Billede og lyd er ikke synkroniserede

Prøv at tilslutte konsollen og tv'et igen:

1. Fjern eventuelle enheder mellem konsollen og tv'et.
  2. Tilslut HDMI-kablet fra bagsiden af konsollen og direkte til HDMI-porten på HDTV'et eller skærmen.
  3. Hvis du bruger et AV-lydkabel, skal du tage dette kabel ud af stikket og derefter tilslutte HDMI-kablet fra bagsiden af konsollen og direkte til HDMI-porten på HDTV'et eller skærmen.