Pleje af konsollen og spildiskene

Oversigt

Hold konsollen og spildiskene rene, og håndter dem korrekt for at forlænge brugstiden.

Vigtigt! Forsøg ikke selv at reparere Xbox 360-konsollen. Lad være med at åbne, ændre eller fjerne garantiseglet på Xbox 360-konsollen.

• Hvis du åbner, redigerer eller fjerner garantiseglet på Xbox 360-konsollen, bortfalder garantien.
  • Hvis Xbox 360-konsollen kræver eftersyn eller reparation, skal du kontakte Xbox Support  for at træffe aftale om, at lade Microsoft servicere Xbox 360-konsollen.

Pleje af en konsol

• Fjern stikket til konsollen før rengøring.
  • Hold underlaget under Xbox 360-konsollen rent ved at tørre det af med en tør klud af og til.
  • Undgå at tabe genstande ned i ventilationsåbningerne.
  • Rengør kun overfladen på Xbox 360-konsollen. Brug kun en TØR, blød klud. Brug IKKE nogen form for rengøringsmidler. Når du rengør Xbox 360-konsollen, skal du følge disse retningslinjer:
    • Tag strømledningen fra Xbox 360-konsollen ud af stikkontakten.
    • Rengør kun overfladen på Xbox 360-konsollen. Sørg for, at der ikke kommer genstande ind gennem ventilationsåbningerne.
    • Brug kun en tør klud. Brug ikke skurebørster, rengøringsmidler, skurepulver, opløsningsmidler eller andre rengøringsmidler i væske- eller sprayform. (Opløsningsmidler kan f.eks. være alkohol, benzin, farvefortynder eller benzen).

Bemærk! Brug ikke laserlinserensere eller lignende produkter. Microsoft har ikke endeligt fastslået, hvordan disse produkter påvirker Xbox 360-konsollen. Det anbefales, at du ikke bruger nogen form for rengøringsmidler, når du rengør Xbox 360-konsollen.

Pleje af spildiske

Sådan undgår du at beskadige en disk

Hvis en spildisk bliver snavset eller ridset, kan du muligvis ikke afspille den på konsollen. Følg disse tip for at undgå at beskadige disken:

Du kan undgå, at en disk bliver ridset, ved altid at fjerne disken fra konsollen, før du flytter konsollen. Undgå at flytte konsollen, når du spiller et spil, når du ser en dvd, eller når der kører en disk rundt.
Brug kun en godkendt cd-pen til at skrive på spildiske. Undgå at bruge tape eller klistermærker.
Sådan rengøres en disk
  1. Hold på kanten af disken uden at berøre oversiden eller undersiden.
  2. Brug en blød, ren, let fugtet klud, og aftør disken med let hånd fra midten og udefter.

Bemærk! Brug KUN vand til at rengøre disken.

Frontpladen – forholdsregler

Den originale Xbox 360-konsol har en frontplade, der kan afmonteres. Her får du nogle tip til, hvordan du tager frontpladen af.

Tænd/sluk-knappen

Hvis du tager frontpladen af, skal du passe på, at du ikke trykker tænd/sluk-knappen længere ned end normalt. Hvis knappen trykkes for langt ned, vender knappen muligvis ikke tilbage til den oprindelige position. Vær forsigtig, når du tager frontpladen af, og når du håndterer konsollen uden frontpladen. Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil tage frontpladen af:

1. Tag strøm- og AV-kablerne ud bag på konsollen.
  1. Placer konsollen vandret, sådan som du ville anbringe en dvd-afspiller.
  2. Hold godt fast på konsollen, og skub frontpladen væk fra konsollen med tommelfingrene.

Bemærk! Du skal bruge lidt kræfter for at afmontere pladen.

Dæksel til USB-porten

I nogle tilfælde kan mærket med serienummeret, der sidder i USB-rummet, klæbe til dækslet over USB-porten. Hvis dette problem opstår, skal du tage frontpladen af og trykke på mærket, så det igen sidder fast på konsollen.

Beskadiget frontplade eller fejl på frontplade

I nogle tilfælde kan dele af frontpladen være gået i stykker. Dette problem kan opstå, hvis konsollen håndteres forkert, eller hvis der er fejl på frontpladen. Dækslet over porten til hukommelseskortet og clipsene bag på konsollen er nogle af de dele, der nemmest kan gå i stykker på konsollen. Vær forsigtig, når du tager frontpladen af eller sætter den på igen.

Hvis du tror, at frontpladen på din Xbox 360-konsol er beskadiget, skal du kontakte Xbox Support.