Konfigurer din Xbox 360-konsol

Har du fået en ny Xbox-konsol, og er du ikke sikker på, hvordan du skal konfigurere den? Så er du kommet til det rigtige sted! Det er nemt at foretage en konfiguration. Det tager kun nogle få minutter, så har du forbindelse til vores tjenester og kan spille, se film, kommunikere med vennerne og meget mere!

Foretag en konfiguration

Nedenfor finder du nogle links, som kan være nyttige, når du skal konfigurere din Xbox-konsol for første gang.

Konfigurer din oprindelige Xbox 360-konsol eller din Xbox 360 S-konsol

Xbox 360-systemkomponenter

Så du har fået en ny Xbox 360-konsol! Tillykke! Nå ... og hvordan kommer du så i gang med at bruge den? Find ud af, hvordan du pakker din Xbox 360-konsol ud, konfigurerer og tilslutter den, og forbinder den til dit tv.

Xbox 360, Kinect og tilbehør: Tilbehør

En tegning af en mand, der bruger Xbox 360-hovedtelefoner med Bluetooth

Vil du have endnu mere ud af din Xbox? Få mere at vide om controllere, hovedtelefoner, harddiske og andet tilbehør, der giver dig endnu flere muligheder med din Xbox 360.

Tilbehør og reservedele til Kinect til Xbox 360

Kinect-sensoren til Xbox 360

Det er vigtigt, at du konfigurerer og vedligeholder din Kinect-sensor. Find ud af, hvordan du får fat i tilbehør, hvordan du erstatter spil, og hvordan du kalibrerer din Kinect-sensor og placerer den optimalt.

Windows 8: Konfigurer Xbox 360 som en Windows Media Center-extender

Fanen Opgaver i Windows Media Center. Indstillingen

Med Windows Media Center kan du streame musik, video og billeder fra din computer til dit tv. Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du tilslutter din Xbox 360-konsol til dit hjemmenetværk, og hvordan du bruger Windows Media Center.